04-16-2008, 20:47
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by RedSh
ti flajeri vise zagaduju prirodu nego sto educiraju. ljudi to samo bacaju naokolo niti ne pogledaju a ako i pogledaju bacaju svugdje. svima su sanducici puni reklama i pizdarija to samo penzijoneri citaju u nadi za povoljnom akcijom u najdrazem supermarketu.
pricali smo glossy i ja o tome malo bas ovaj vikend i eto momak bacio ideju o naljepnicama. i to me sjetilo na jednog mog frenda koji je organizirao neki festival u rijeci i povodom festivala mjesec dana ranije dizajnirao naljepnice sa kul dizajnom, djelio ih je sakom i kapom i ljepio gdje god je stigao, kao i ostali...
rezultat? rijeka je bila obljepljena tim naljepnicama, svi su na kraju znali o cemu se radi i + besplatna reklama.
da se mene pita ja bi rade ljepila naljepnice po gradu gdje god stignem, autobusne stanice, kolodvori, kante za smece, skole, rasvjeta, izlozi... na taj nacin one zjape i mame pogled, svatko baci oko i prode dalje, nesvjesno spremi informaciju negdje u mozgu :) krasno zar ne :P
a kao bonus reklama javni wc-i, klubovi... svatko pisa i sere pa dok sjedi na skoljci ili bleji u zid neka gleda u kul naljepnicu i pita se, sto je koji Qurac ovo???! a to trazimo, reakciju!
think about it 
|
ja sam za neka ih netko dizajnira tako da budu upadljive i lako pamtljive! da se svima usade z glave
|
|