View Single Post
Old 04-14-2008, 11:06   #7
KaraJack

KaraJack's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema

Ne ne, trava ima u sebi nesta jako zanimljivo kao i alkohol i etc. a to je da od covijeka pokaze pravo lice, paranoja se i te kako moze dobiti od trave ali samo od sebe to ne ide.

Hmm neznam da sam na paranoji, kako genjo kaze pistolj nije agresiva nego covijekova psiha pa bi se odavno skinuo. Jedno znam a to je da trava ima u sebi neku kemiju koja reagira na nas mozak, a nas mozag slucajno ima tu stanicu na mozgu koja prima travu kao srod organizma. Ovo sranje pokupih od liječnika koji mi je rekonstruirao problema sa psihom nakon teškog udarca covijek zna bez droge ili alkohola puknut ili se izgubit.

Sve ovo navedeno ne mores bacit na travu iz razloga sta te ne brije, sta nema smijeha, nema aktivnosti i zajebancije... Sve je to period kad iz prelaza baby smokera ides u krajnu fazu pusaca a to se zove konzument :P

Svako od nas ima neku kolicinu za konzum. Ja se ne stidim reći da ja mogu popusit ko konj oh da i mogu se jebeno nasmijat na neka sranja ali znam da to nije kao prije nakon 3 dima kad pogledam ovcu da me lupi smijeh sta sam uocio neku ovcu :D.