Nadoh se i ja u ovoj prici..naravno nisam pravio stanku od 5 godina ali od onog svakodnevnog napusavanja trava izgubi onaj smisao i ne samo da te hvata paranoja nego ti odes kupis travu,pripremas je, mrvis lijepo,zajebavas se drustvom i sve ok al kad se napusis pocinju problemi da te jebu u glavu i imas osjecaj kao da se kajes sto si uopste pusio,da nisi trebao, da to ne valja itd. i kad te prestane raditi sve ok i tako slj. napusavanje isto zapocinje i zavrsava se svaki put...
I to me je jebalo jedno vrijeme pravo pa sam napravio stanku al ne stanku da ne pusim uopste nego da ne pusim sa drustvom(mislim sa jednim prijateljem i jos jednim po nekad) i pusio sam jedno vrijeme samo sam i super sam se osjecao ono furke gledat tv razvaljen jebote poceo sam i kuhat neka jela napusim se i nadem recept i pravim sebi neko jelo pravo uzivao napusen kod kuce provoditi vrijeme. To se desavalo nakon sto sam prestao neko vrijeme i jebote opet mi pocne to sranje sa problemi ici u glavu, kajem se sto sam pusio kao da nisam to trebao bla bla i trava mi se bila zgadila na jedno vrijeme. Nisam uopste htio pusiti jer high me je zbunjivao previse ama previse. I sad zapalim rijetko ono rijetko bas kad imam vremena i kad je atmosfera bas kako mi prija.
A da cuo sam davno od jednog starijeg iskusnijeg momka i on mi je rekao da te trava sama navuce na sebe i da te sama odvikne od sebe. Jbg tad sam bio mlad pa ga nisam razumio al ipak mislim da u tome njegovom ima malo istine