View Single Post
Old 04-11-2008, 18:16   #17
ganjaPeople

ganjaPeople's Avatar

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

a eto bilo bi i vrjeme da update nabacim...

znači one 4 sjemenke nisu proklijale pa sam to sve skupa eliminirao, i nabavio 2 nove sjemenke, isto od nekog grassa, te ih stavio medju mokre maramice u čašici na mračno i toplo. ove izgledaju puno zdravije i mislim da će to sve ići nabolje. pošto se ljeto bliži plan je da na ovima malo naučim, pa makar i mudonje ispale, a da poslje ljeta nabavim neke postene sjemenke. nigdje mi se ne zuri... a usput sam krenu skupljati materijale za jos jedan pc box, a njega planiram napraviti posteno, hps i sve to skupa. al to fakat se neću žuriti.. planiram da je najesen gotov.

@n0p: Jesam, vent od upuha sam spojio na 5,3 V (adapter od moba) a ispuh na adapter sa promjenjivom voltazom te sam nastelao snagu prema upuhu da vuce lijepo ( mislim da je ispuh na 7 volti, al fakat neznam). posto su ventovi od 120mm čak i ovako sporo super drži temp od 19 do 24. a i tiho je. vent od rasvjete je spojen skupa s lampama na timer i gasi se skupa s njima. jedini problem jest sto mi je filter uzi od venta pa se dio zraka odbija od kartona, sto stvara neke turbulencije i zrak se kovitla i ide okolo, jebi ga, uči čovjek na greskama, al je ok, ne planiram to zasada mjenjati.

e i proklijale su ove dve... jeeej!!!

Last edited by ganjaPeople; 04-11-2008 at 18:21.
ganjaPeople is offline   Reply With Quote