Tema: damiana
View Single Post
Old 04-10-2008, 15:49   #33
liva236

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by Gaucho View Post
poz ekipa,
evo jedan kratiki report
sinoć smotam 100% damiane, trubu dimenzija: filter debljine (2-3mm) x 10-15 cm dužine
dobro nabijene damiane, back side ljepilo (manje papira)...
i tako ljepo ja sjednem ispred kuće na zidić, i krenem ja, polagano to drmao 5-10 minuta, par puta mi je došlo da je bacim, ali ima ljep miris pa ja to nastavio do kraja, i ništa uđem u sobu, već 23h, i legnem, upalim tv i malo mi se slika muti, bježi, ali to kad sam pospan, možda me i malo sami dim pukao, i idem ja da spavam (kao ono sad će lucid dreams), i ništa, probudim se jutros, ko mrtav, sve usporenu, i otiđe, još spalim oko 8 ujutro jednu od 5cm i ta me ko ono malo digla, a možda je i do atmosfere

i sad
jesam ja normalan ili šta
već sam potrošio 10 grama damiane i ništa, šta krivo radim, ima neka caka ili sl.
inaće mi treba 50% više nego normalnoj ekipi da ne vutra pukne, ali me i kasnije pukne, i duže drži, sad neznam

možda me od damiane malo zabaci, kad sam sam, tj. malo me uspori, a akd je ekipa onda se malo "dignem"

možda nije uopče do damiane....

pojma nemam, sad krećem guaranu na kile jest, i salviom se testirat za par dana, pa da vidimo

pozz!
i ja sam sinoc popusio 3 bonga, misleci da malo eksperimentiram sa lucidnim snovima, al nista. cak se ni snova ne sjecam, sto je rijetkost. al gle, ak i popusis damjanu, nisu NUZNI lucidni snovi. to treba prakticirat, kolko sam procitao. i u pocetku cesto ne uspijeva.

a sta se tice efekta, jbg, ak si pusac ganje, nece ti ovo bit nista posebno. dapace, bit ce ti bezveze. meni je ok, kazem, posto ne pusim, al svejedno je efekt na skali od 1 do 10 rekao bi 4. i traje relativno kratko. no pase mi to, cisto da mi povremeno malo zazuji. a i fora mi je pusit bong hehe... al ja se recimo dobro osjecam ujutro zadnja 2 dana, bolje nego inace, jer imam problema za razbudjivanjem, obicno sam tek oko 6 popodne normalan.
liva236 is offline   Reply With Quote