View Single Post
Old 04-09-2008, 07:49   #49
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Evo i moj report....od prije godinu dana...660 sjemenki slaka i oko 50 pljugi ganje/shisha/skunka...sve u jednoj noci....i to za Uskrs :)

Dakle....
Pojeo sjemenke oko 9-10...trebalo mi je 45 min da ih prozvacem...uglavnom...nisam se obaziro kad ce pocet trip jer sam se iovak ionak previse zabavljo...dosta smo pusili tak da me nije ni bilo briga..ali oko 12-1 sam poceo osjecati jako cudan osjecaj u kraljeznici..kao da...hmm tesko za opisat..ali reko bi kao da mi nekakva hladna tekucina ide gore dole...cudan osjecaj full al mi se svidio :)
s tim da sam se morao prilagoditi tom osjecaju pa sam zavrsio sjedeci naopacke na kaucu...^^

i od tad je krenuo moj napad smijalice...

uglavnom...nije bilo nista posebno jos neko vrijeme...osim tog osjecaja...no nakon tipa 20 min...bio je jedan tip na tulumu s nekom guba majcom u rasta bojama onak crveno zuto zeleno...i kak u toj sobi u kojoj smo bili ima balkon i jedini prozor gleda na taj balkon a ja sam sjedio na kaucu tocno koji gleda ravno prema tom prozoru...i nista zujim gledam kroz prozor kad odjednom vidim crveno zuto zelenu zraku koja prolazi kroz prozor da bi sekundu dvije kasnije ona postala taj decko s tom majcom...eee tu je pocelo biti bolesno vec..^^

Naime ta ekipa sto je dosla do tog frenda su dofurali hrpu instrumenata..svakakvih bubnjeva,luli(ne za pusit xD),i nekih udaraljki cudnih...uglavnom ekipa ima Reggae bend pa sviraju pa su to dofurali...i frend je pusto mjuzu na kompu i ekipa je krenula svirat u ritmu te muzike...ISUSE BOZE!!!koji feeeling..nisam vjerovao...svaki put kad je tip udario u jedan MASSIVE bubanj..fakat je ogroman bio...cijela soba se ispunila vibracijama...a moje tijelo...uff..ta tekucina koju sam osjeco kao da mi se rasprsavala po tijelu svakim udarcem i tijelo mi se totalno nekontrolirano micalo u ritmu muzike...cudan full osjecaj ali jeben ni manje ni vise....

uglavnom kroz cuku dvije-tri nije bilo nista bolje...nastavili smo pusit i tako to...nikakve posebne vizualke nit ista..i ispraznio se tulum...ostali samo ja,2 starija tipa,frend kod kojeg smo bili i 2ije cure koje su spavale.svi ostali su bili doma....

i ova dva starija tipa su bili na kompu mjuzu stavljali i motali i samo slali meni..jer ovaj frend je isto bio polu pospan....i odjednom..oko pol 4-4 koliko se ja sjecam..ZANG....

takvo nesto nikad nisam iskusio u zivotu...nit ikad cuo za takvo nesto...majke mi..ja to nemogu opisat svojim rijecima sto se meni u glavi dogodilo....
ali sam naso citat na jednom trip reportu(sto je najbolje DMT trip reportu...)koji totalno opisuje to sto se meni dogodilo:

"The entire universe imploded through my consciousness. It's as if the mind is capable of experiencing a very large number of objects, situations and feelings, but normally perceives them only one at a time. I felt that my mind was perceiving them all at once. There was no distance, no possibility of examining the experience. This was simply the most intense experience possible; a singularity, a white-out (as opposed to a black out)."

ovo se tocno meni dogodilo.od rijeci do rijeci.Um mi je letio kroz univerzum,kolektivnu svijest,materijalni svijet...druge dimenzije.No ono sto je mene fasciniralo...iako sam znao da mi je to sve u umu,moje TIJELO se ponasalo kao da sam TAMO.osjecaj je pretezak za opisat...i mozda je tako i bolje jer to je nesto sto osobno mislim da svatko treba iskusiti.

I uglavnom...ta "spica" je trajala tipa 2 sata po mom misljenju iako mi se cinilo kao godina dana...i onda su i ova dva tipa otisla doma a kasnije i ja...cijeli dan mi je bio popracen
"feel good" feelingom...cijelo vrijeme sam imo smjesak na licu a u tijelu mi je takva harmonija bila s umom da se to nemoze opisat...osjecao sam se kao beba cijeli sljedeci dan...

Nego sto se tice one smijalice...smijao sam se sveukupno 25 sati...s mozda miniornim razmacima xDD
ni sam neznam kak no znam da me dan nakon nista nije boljelo...pre cudno je bilo...

Od tad nisam nista psihodelicno konzumiro (dapace...to mi je bio drugi psihodelicni expirience...prvi je isto bio s slakom)no i nije mi problem..jer znam kad dodje vrijeme budem opet um i tjelo odveo na putovanje preko univerzuma :)

Till then :)