View Single Post
Old 04-09-2008, 00:33   #71
3ananasa2

3ananasa2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

vidim da se spominjao strah od gljiva itd. , evo baš neki dan sam prvi put probao gljive (neznam ni koja vrsta ni ništa) znam da su bile suhe i odlično su pucale(mada smo mi bili uvjerni kad smo jeli da nam neće bit ništa) , nego o strahu , nisam imao nikakve strahove od gljiva jednostavno sam ih poždero:) i bilo je odlično. sve nas je u isto vrijeme opralo(točno u jednom zavoju , i sad kad prođem tamo imam neki lagani flash :)) sa valovima smijeha vrištanja i ostalog , ma prekrasno. što je najgore od svega cjeli trip smo proveli u autu!:)i da i vozač je bio razbijen uffff sad kad se sjetim kako smo mogli nayebat u biti ;)

same gljive i nisu bile tolko tripozne , barem meni , stvari su pulsirale al samo ako se približi na vrlo blizu od predmeta i prsti su mi bili ogromni:) barem duplo veći.mene su isključivo bacale samo na zajebanciju(valjda sam ja očekivo da će halovi biti izraženiji) izgleda da tek sad razumijem značenje riječi psihodelik i one su bile baš to psihodelik. šta reći kad smo se u jednom trenutku sami sebe uhvatili da jedan čuči drugi rukama maše i tjera zrak u sebe a treći sjedi u autu bez čarapa:)))

inače držale su nas intenzivno između 4-5 sati , jedan frend je pred kraj toliko zabrio na filozofiju(tako on kaže al ja mislim da je to njega baš satralo) da je totalno odljepio i nije ništa smisleno mogo reći. i skužili smo da netreba pušit travu jer previše spusti trip nego je bolje uživati u osjećaju i kad totalno pusti tek onda spalit nešto.

eto ako "isfilozofirani" frend čita ovo veliki mu pozdrav i da nadam se da ćeš nam opet donjet darova uskoro ;) PO MOGUCNOSTI ZA PRVI MAJ :D
3ananasa2 is offline   Reply With Quote