View Single Post
Old 04-08-2008, 10:07   #54
Gonzo

Gonzo's Avatar

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Došli su i ti dani, sutra će biti 9tj na 12/12, i dvije su već van boxa, na 2 dana mraka i onda pod nož. Jedna je onaj hermić, i na toj je najmanje mesa, nju pobirem pomalo već 10 dana.
Ovo su slike druge, koja je neka srednja šta se tiče uroda (visoka je oko metar):

dvije najbolje tek dolaze, treba im još koji dan.

Samo me brine jedna stvar... Do sad sam probao hermija i ovu na slici, vrh sa većinom smeđim dlakama (70-80%) sušen 2-3 dana na zraku i onda u staklenci uz luftanja još 5 dana. Zasad još nemaju onaj pravi miris, ali nazire se lagano, okus nije baš neki, ali i tome se nadam, ovi semplovi nisu bili od dovoljno isprane biljke i nisu još skroz curani. Ali najveći problem je što je efekt skoro nikakav!!! Ok nije baš nikakav, ali daleko od očekivanog, baš sam nedavno imao priliku probati neki profi grow nepoznate sorte (ujedno jedna od najjacih koju sam ikad duvao, a bio sam u amsterdamu), i to je razlika nebo i zemlja! Od tog stavim puno manje u pljugu, i prva dva dima me tako sataru da ju moram ugasit, i tako palit svaka dva dima. Ovo moje jedva osjetim, samo gadan okus. Hoće to bit šta bolje kad se još upaca u staklenki? Inače su vrhovi masni ljepljivi, puni bijelih trichoma i super izgledaju. Ne znam, jednostavno nisam zadovoljan kvalitetom, a i količina je podbacila očekivanja (ali to je manji problem)...
Slike ovih drugi za koji dan, kad ih izbacim iz boxa.

Gonzo is offline   Reply With Quote