Ekipa fala..
Biljke su udaljene od lampi sigurno metar hehe..
Nedavno sam kupovao nešto novog namještaja,i sad naravno morao nešto starog bacit,medju tim svim stvarima se nalazio i moj krevet...
Starci seru baci ga di ćeš s njim ovo ono,a meni moram vam priznat dosta prirastao srcu,naime ta krevet je jedina materijalna uspomena na razdoblje prije nego ssam upoznao sadašnju dragu( 4 godine)...hehe
znate na šta mislim...:-)
I ja tako nisam imo pojma kako da ga sačuvam pa sam lipo otiša u peveca(šoping centar) i kupia motornu ubodnu pilu za 89 kuna (12 E) i od mog dragog kreveta napravia mega box hehe...visok skoro 160 cm,širok malo manje od metra i dubok pola metra...
Stavia mu kola da klizi po pločicama...
najdraži dio mi je nosač tri reflektora kojeg sam obisia na dva komda lanca tako da se jednostavno može izvadit ako dodje po problema...
Nema šta ni transformersi nebi od kreveta napravili tako dobar box hehe...
Budući da sam rekao kako ću s ovim growom testirati granice LST-a,maksimalno iskorištavam prostor i izdržljivost biljaka,nek se čeliče...:)
Zato sam ih postavio dalje od svitla,da budu agresivniji mali vrhovi,da se brže penju put lampe;)
P.S. već sam tri biljke privezao još jednom kako ludo rastu,update in monday!
peace