View Single Post
Old 04-04-2008, 00:09   #45
kocka66

kocka66's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Cool

Pozdrav još jednom svima, dobra vijest je da se u potu nalazi samo jedan mudonja , detaljno sam provjerio ostale i sve su ženke, za malu koja se nalazila sa kuronjom još mi je prerano za raći ali imam filing da je i ona cura . . . još malo pa ću saznati . . . .
btw kupio sam tester za pH (koliko para toliko muzike - 27 kn, firma Dajana-pet 3 in 1 pH, KH, GH), potrgao sam oči i potrošio večinu štapiča za mjerenje, da bi otprilike znao koje su mi vrijednosti svih voda koje imama . Krenimo redom:

1. voda iz pipe: pH - 7.0 - 7.6
2. prokuhana voda - 6.4 - 6.8
3. jamnica - 6.8 - 7.2
4. odstajala voda kojom sam prije zaljevao - 6.8 - 7.2
5. prokuhana voda i procjeđena - 6.4 - 6.8

eto iz priloženog možete vidjeti s čim ću dalje nastaviti zaljevati (5), Vas molim da mi kažete, koji omjer N-P-K bi trenutno bio najbolji za gnojenje, uzmite u obzir da če mi trebati i za cvjetanje, trebam: ime proizvođača, proizvoda i gdje kupiti ako sam iz ZG.

btw danas na informacijama tražio broj neke poljoprivredne apoteke, čovjek kaže da pod tim nema ništa zavedeno ali ima broj Poljoprivredne zadruge "Vis" pa neka njih pitam, oni će znati, nadobudno zovem, javi se žena i ostane zbunjena zašto je ja zovem - ta dobio sam BIRC i ja nisam prvio koji je zvao u vezi polj. apoteke, pitam se zašto !!!!! :icon_mr green:

moj plan (eksperiment) -
faza 1. - čupam mudonju i u potu mi ostaje najmanja koju sutra presađujem u bolji pot i novu zemlju, promatram i zapisujem šta će biti.
faza 2. - ostale gnojim i zaljevam i opet promatram što će se desiti.
faza 3. - cjelo vrijeme Vas informiram i sve to još ljepo poslikam.

@korjenko
na režimu su 18-6, bile su na 14-8 (opet skoro ponovih calami grešku s 12 ), temp. preko dana 26-29C, noć 22-24C, sumnjam da im je hladno . . . .

Još pljuga prije spavanja i da zaboravim današnji dan

Poz... i peac

Last edited by kocka66 : 04-04-2008 at 00:17.
kocka66 is offline   Reply With Quote