View Single Post
Old 04-03-2008, 01:59   #37
Splitsko dite

Splitsko dite's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by kocka66 View Post

@dite
ovo sa zemljom ima smisla, moram se ispraviti vezano uz starost, gledao sam dnevnik koji vodim na kalendaru, 22.01. bio je datum presađivanja (iz manjih u veće potove), sporo su rasle i bile male, pa sam dugo (1.5 mj) mogao prekopavati zemlju oko njih malo dublje (koristio bi ruku ili vilicu), time sam sigurno dobi malo na prozračnosti i obnovio bar malkice elemenate iz zraka, gnojio sam prvi put nakon dva tjedna ( mislim da je to možda malo bilo i prerano ) ali biljke nisu pokazivale nikakve simptome, dapače živnule su i počele su brže rasti. To me čak i ohrabrilo za drugo gnojenje koje sam napravio par tjedana kasnije. Zemlja možda je iscrpljena ali bi se valjda to dalo rješiti gnojenjem ili ??? možda griješim . . .
prekopavanje zemlje ti je moglo donit više štete nego koristi,manjak kisika ne rješavaš na taj način,vidi post od Inq-a na prvoj stranici vezano uz nedostatak kisika...

Iskreno se nadam da ti presadjivanje neće biti potrebno ali ti je vjerojatan uzrok onog problema bia u tome...

By the way imaš kitu u boxu hehehe...
mudonja 100 %