Evo moj pogled na stvar...
Ja sam ti upravo prebrodia problem niskog ph zemlje i kroničnog nedostatka dušika (N) i mogu ti reći da ti nemaš takav problem...ne isti takav doduše..
Prvo mislim da ti je dosta stara zemlja,totalno iscrpljena raznim vrstama voda i djubriva te da presadiš biljke u frišku zemlju ,pritom lagano prstima odvojiš stare zemlje od korijena,ali lagano koliko možeš a da ne sjebeš korjen...
Drugo,s obzirom na to da su ti biljke dosta stare iako nisu u tom periodu razvoja(imao sličan problem u prvom growu),a starije biljke traže više Kalija da stabljika bude čvršća i zdravija...mislim da ti ga malo fali...ali stvarno malo ,to rješiš sa djubrivom
i treće mislim da su ti doze zalivanja malo obilate...kad o tome govorimo mislim da je bolje zalit manje nego više....;)
i još nešto...u prvom growu mi je vegetacija trajala ko santa barbara,ka i tebi,em zbog opreme em zbog neznanja....oću reć kad ih staviš na 12/12 očekuj da će cvjetat dosta duže nego šta je normalno...recimo 100 dana cvitanja ti ne gine...ali ima to dobre strane hehe....dobar urod;)
Ali sve u svemu problem ti nije previše zabrinjavajuć...veći je taj što su preživile šokova ko titanik