View Single Post
Old 04-01-2008, 00:47   #22
kocka66

kocka66's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Cool

Pročitao sam jučerašnje postove i današnjom obzervacijom mojih curica zaključio, da sa njima fakat nešto ne valja , na svima je definitivno vidljiv problem koji izgleda kao nedostatak hrane, uzrokovan vjerojatno lošim PH. Složio bi se i sa SLO-Erom i M wEeDmAn 88 oko toga da mi je PH vode loš i zbog toga se ne mogu normalno hraniti, Nakon što sam, prije par dana napravio LST izgledalo je sve O.K., onda sam ih zalio vodom i dva dana ništa i nakon drugog zaljevanja počele su nekako tonuti, lišče se počelo spuštati, ona s mrljama počela je dobivati još više mrlja, a rubovi lišća požutili i malo se uvinuli, na slikama možda ne izgleda strašno ali ja kada gledam definitivno vidim promjenu . . ..

Sva sreča da ih sada nisam krenuo gnojiti, možda bi ih spalio kao što ste i napisali, trenutno kuham vodu u loncu od 15l i poslje kuhanja ću je procijediti od kamenca, taj savjet sam dobio i pokušat ću s njim. Zaljevat ću od sada s takvom vodom i nadati se najboljem, još nisam stigao kupiti lakmus ali sutra idem po njega. Na poslu mogu nabaviti vodu "Janu" pa ću i s njom probati - besplatna je, pa se isplati malo teglit boce do doma !

Stavljam slike u prilog i nadam se da će se cure oporaviti

Poz....

kocka66 is offline   Reply With Quote