View Single Post
Old 03-28-2008, 17:02   #12
kocka66

kocka66's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Cool

Dječaci svaka čast na temeljitom objašnjenju , mislim da ću probati i jedan i drugi način čim kupim lakmus papir, jedino znam da neću moći tako prcizno izmjeriti PH jer ovaj koji ja kupujem podjelen je na skalu od 1 do 14 PH, svaki stupanj ima svoju boju pa je trebam po boji skužiti koji je ph, 6 ili 7 recimo, ovo 6.4 ili 7.3 neću moći očitati.

Inače ljepotice su već dignule glavu i dalje nastavile sa rastom, kada prođe još koji dan ponovo se bacam na vezanje i tako dok ne dobijem bush ,

ako može pitao bi još nešto, s obzirom da su već dosta stare (3,5 mj. - prozor i 8 dana hps 400w) koliko im je potreno da imaju još vegetaciju prije nego prebacim na 12/12, trenutno su na režimu 14/12 - možda sam trebao staviti i 16/12 ili više ali nisam htio napraviti nekakv šok. Tj. neznam kako utječe na njihov rast povisivanje režima svjetlosti.
Još jedna bitna stvar - imam digitalni timer za kojeg sam siguran da sam ga dobro namjestio (početak u 7h a gašenje u 21h, stvarno vrijeme je točno) ali sam u ova dva dana primjetio da mi se krivo iskapča, prekjučer u 22h a jučer u 21.23, to me užasno zbunilo, ostale dane ne znam jer nisam bio doma a kada bi došao već je svjetlo bilo ugašeno. Interesantno je to što ujutro se svaki put dobro uključuje trenutno mi je to i budilica jer u sobu kao da mi dojde podne

eto, toliko od mene pa ako neko stigne odgovorite bit ću nezmjerno zahvalan

Last edited by kocka66 : 03-28-2008 at 17:04.
kocka66 is offline   Reply With Quote