View Single Post
Old 03-27-2008, 19:07   #7
ganjaPeople

ganjaPeople's Avatar

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

@preglednik

da, znam, karton nije ni meni bio najmilije rjesenje, ali sam ga solidno obljepio sa ducktapeom, a onda i sa refleksivnim selotejpom... svakako je u planu da ga izbacim van jer ne želim nać roštilj umjesto kuće dok se vraćam doma... elektriku sam kvalitetno izolirao, a i planiram ubaciti osigurač da se iskopča cjela stvar ako dodje do kratkog spoja, a mozda i temperaturni switch za gasenje ako dodje do pregrijavanja, opet, lova je problem, vremena nemam jer oću ovo sto prije odraditi tako da ću za sada preuzeti rizik kartona... koliko god to glupo bilo... :(

hps nije loša ideja, pošto mi je u planu napravit još jedan box, u njega planiram staviti nešto bolje, ali to će nazalost pričekati bolja vremena... trenutno fin. stanje = 0.

daljnji plan je imati dva boxa, u jednom bonsai majka u drugom lagani grow... uz dobru sortu a ne domaćicu sto sad imam, takav sustav bi mi trebao omogućiti taman dovoljno za pusit, bez rizika i puno muke... prije toga ću se sad vjezbati malo, ionaku su sjemenke katastrofa, pa će ovo biti mali eksperiment...
ganjaPeople is offline   Reply With Quote