03-24-2008, 16:41
|
|
|
mr. gljiva
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Smoke report
Indikastiji fenotip
Miris, zagasit po nekom začinu sa trunkicom kave, nije jak.
Dim je prilično oštar čak i kada prođe kroz hladnu vodu. Okus nije nešto posebno, bar ga ja nisam uspio nekako definirati.
Rad je nekako ćudljiv i nikako sramežljiv, odmah lupa u glavu i u tijelo. Kontrola je moguća samo uz stalno kretanje da se ne osjeti tjelesni efekt jer onda nema onog pomalo zatupljujućeg efekta i komunikacija je normalna (koliko toliko). Naravno da ima par faza kako djeluje…prvih sat vremena je špica koja se postepeno pojačava od trenutka pušenja pa do nekih pola sata, tada se lako izgubiti jer vozi po tijelu i ful kratke trenutke može blokirati mozak…zato je muzika obavezna, pogotovo ako je odvalite na sluške i fino se izvalite na krevet. Potpuno preuzme kontrolu i nema više nikakvih problema :D
Nakon sat vremena dolazi spuštalica kod koje nema pravila. Može spuštati i do sat vremena i vratiti u nekakvu normalu, ili nakon pola sata spuštalice toliko sjesti na glavu da je skoro sve u nekakvom kaosu…čak mi se čini da dosta ovisi koliko je osoba odmorena, ako je bio manjak sna onda kljucalica dolazi kao šećer na kraju da potjera osobu spavati…
Jučer sam je pušio točno prije spavanja u 1 ujutro nakon prethodna 2 ispušavanja tog dana. Rezultat je bio da sam se jedva okretao u krevetu i brijao da ću okinut na pod.
U glavi centrifuga, čak sam gledao fine flasheve po zidu otvorenih očiju ;) ...koliko mogu zaključiti to je od gljiva na kojima sam to i vidio, ali bitan faktor je i mozak koji je bio na kraju snaga.
Mogu samo pretpostaviti da bi u društvu bilo drukčije i mislim da bi bacalo dosta na smijalicu unatoč tjelesnom radu jer kada skužiš koliko si s***********n i skužiš još jednu osobu da to isto misli, a bez da to kaže na glas...e onda se odvališ.
Sativastiji fenotip
Miris je baš spicy, prodoran i ugodan onome tko je navikao na njega.
Dim je za razliku od ind. puno ugodniji i ima okus agruma. Kad sam ušao u sobu gdje sam prethodno pušio osjetio se onako limunasto kiselkasti miris. Odlično za pušiti…
Rad je jako definiran…vozi da je to strašno…mozak lud od misli koje se samo šaltaju, a tijelo isto tako luduje. Kad hodate sat i pol sa mp3-com u ušima i samo hodate i hodate i dalje i dalje mislim da to sve govori..hehehe
Konstantan osjećaj da mi se negdje žuri i sukladno tome samo ubrzavam korak dok ne skužim da skoro trčim. Također je odlična i za bajk+mp3 kombinacija. Vjetar drži mozak u stalnoj pripremi i percepcija je pojačana te ono najvažnije -pravilno donošenje odluka!
Tjera i na neko kurčenje koje skoro pa nije dobro završilo…što se tiče prometa i tako to..
Spuštalica je skroz neprimjetna i koji put zna pomutiti, ali opet mi se čini da je to do odmorenosti organizma.
I na njoj sam imao valjda najbolji film do sada.
Taj dan sam pušio skunk (kojeg sam imao preko zime na prozoru) i točno 2 sata nakon njega sam zapalio sativicu tu…mislio sam još jedan rutinski “trip”, ali nakon 10min sam vidio da nešto nije u redu. Tijelom su mi počeli prolaziti trnci koji su se samo pojačavali, počeo je kasniti refleks kao i osjet (općenito osjet)…znači dodirnem nešto i tek mi nakon pola sekunde-sekundu dolazi taj dodir do mozga na obradu. Majka zove da odem po nešto u podrum. Ustajem se i kreće još jača epizoda.
Tijelo kao da mi je pod negativnim nabojem, a cijela okolina je pozitiva i kako hodam tako me sve povlači i čupka :)))) , noge jedva kontroliram i kako napravim neku akciju tako moram stati na tren i razmisliti jesam li je stvarno napravio :D
Najbrutalnije od svega je što sam mislio da će nakon 20min biti sve ok, ali je ovaj film bio punih sat vremena. Nezaboravnih sat vremena ….probat ću to ponoviti uskoro, ali to je jedno od onih napušavanja koja ostaju u pamćenju…hehehe
Uglavnom to bi bio nekakav opis koji dobro obuhvaća tematiku. Mislim da je time dnevnik i službeno završen :D
Peace

|
|
|