Quote:
Originally Posted by Ledo
A ono eko selo nije moguce provest, jer bi se nalazilo na teriroriju RH i znaci da mora provodit ustavni poredak RH. Moralo bi dobiti regionalnu i administrativnu samostalnos za takvu provedbu...
|
Ma moguče je. Mislim, samo trebamo postat opčina, uredit infrastrukturu, sa tim bi imali regionalnu i administrativnu samostalnost.
Ali to je samo početak, zašto nebi pokušali, mislim ideja kao ideja stoji.
Trebali bi se ujedinit, krenut zajedno, a ne samo čekat da se nešto dogodi i onda se povest za tim! Zar nije lijepše kad se male ruke slože, što nas je više to smo bliže ostvarenju naših snova.
Ovako, malo sam črčkao po netu, i gle vraga naišao sam na oglas da se u RH prodaje manje selo za nekih 2 miliona €, šta je skupit dvije milje za nas prisutne na ovom forumu, počnemo od toga.
Zamislite si malo selo, usred predivne šume, okružen livadama i cvječem (hm, da ne zaboravim na našu malu zelenu farmu o kojoj bi se svi brinuli) gdje se svi drže zajedno i svi su jedno, pomažu si međusobno, svi imaju sve i nitko nije nesretan!
Nema kriminala, nema crkve, nema ljubomore i jala, nitko od sumještana neče dozvoliti da netko propadne financijski jer će se sve djeliti, neče biti zakona i tlačenja jer smo jednaki!
Mislim, znam da sad zvučim čudno, ali to je moja vizija!
Mogu samo reči: