View Single Post
Old 03-18-2008, 19:31   #27
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Šaman Šandor View Post
E jel i od HBW sjemenki se suze žile?
E da i kontam si otić kod doktora iako vjerojatno neću jer sam pre lijen ali onako dosta osjećam tu neku zategnuost u veni na nozi i čini mi se da mogu na jednom dijlu vene napipati ko neko proširenje ili tako nešto i dosta je onako izražena vena tak da me zabrinjava po malo

A sastav in je skoro isti. Opet su u igri LSA, ergometrin i ergotamin, tako da je odgovor da. Ali nije mi jasno, tebi to već danima smeta i kažeš da možeš napipat proširenje na veni.
I ergometrin i ergotamin se daju, ka šta san reka, u ginekologiji za kočenje krvarenja jer sužavaju žile; ali piju se 2-3 tablete od 200 micrograma dnevno da bi se stalno održao nivo lijeka u krvi. A i nema baš toliko ergota u MG i HBW .
Zato mi nije jasno...Da se nisi na tripu isforsira? I moj ti je savjet da odeš do doktora. Definitivno.

Sretno prika

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote