View Single Post
Old 03-18-2008, 16:56   #37
SeeNoEvil

SeeNoEvil's Avatar

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Bio jednom jedan lijep dan i ja ovo ono i dogodilo se to...

TRIP: Sjedili smo u stanu sve je bilo izrazeno jakim bojama i cudno sam cuo nekako preguseno... ja sam pogledao svoju curu ona je takodje jako tripovala valjala gluposti bez ikakvog smisla... pricao sam s frendovima po 15 -20 minuta i kada se trgnem njih uopce nema tu bili su od mene nekih 60 kilometara.... No ni danas dan mi nije jasno sto mi se dogodilo dok sam vozio nazad doma, negdje na pola puta uhvatio me trip tako da sam ja sjedio na vozacevom mjestu okrenut ledjima volanu i da su nazad sjedila 2 frenda suvozacevo mjesto je bilo prazno (tu mi je sjedila djevojka u realnom vremenu) i tako sam ja nesto tripovao i pricao s njima kad u jednom trenutku kao da sam se probudio iz sna i rekao samo "nisam nista vukao, samo sam jeo bombone". Tada se moja djevojka opalila smijat kaze da sam samo sutio nekih 15 minuta i to rekao, dok sam ja cijelo to vrijeme tripovao... Neznam da li sam bio vozio otvorenih ili zatvorenih ociju jer mi se cinilo kao da sam ustao iza sna...

Last edited by SeeNoEvil : 03-18-2008 at 18:17. Reason: Nisam Postovao Pravila s Zabunom Srry
SeeNoEvil is offline   Reply With Quote