View Single Post
Old 03-15-2008, 20:14   #64
SvjetloIstine

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 10
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by elephant0r View Post
u tom slucaju ne uzimaj vrh zemlje kao referencu nego dno posude, ili masu tegle kad ju podignes.. nesmije bit blatnjavo ispod kod rupica za drenazu..

inace ja volim pustit da se sve potpuno osusi i onda OBILNO zalit sa velikom kolicinom vode, pa ponovno cekat da se potpuno osusi.. nekad je to 2 dana a nekad 3-4.. funkcuonira savrseno i nemos se sjebat ko sta se ti ocito jesi..
ma mislim da ce bit u redu ovako... cak sam sad par dana preskakao ovo vecernje zaljevanje i zaljevao ih samo sa 250ml dnevno... sve ispjevaju kolko tolko drzat listove sa tolko vode, osim ove prve desno koja ima premasne listove... al jbg, mora na dijetu :)

inace, danas sam ih drugi put gnojio... prosli petak prvi put.

koristim plantela list.... vec se bilo pokazivalo ovdje pa sam zato uzeo to.. (imam i plantela cvijet, ali to cu tek od iduceg petka koristit..), prosli petak sam svakoj dao po 250ml vode u koju sam stavio pola od preporucene doze... danas svakoj po 125 ml isto sa pola preporucene doze...

ova zadnja desna mi je bila uzasno pozelenila nakon toga bila, pa sam odlucio smanjit malo... bolje manjak... navodno finije za pusit.
SvjetloIstine is offline   Reply With Quote