View Single Post
Old 03-11-2008, 12:24   #65
Brus

Brus's Avatar

Moon Lander Champion!Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 14
Pohvaljen 8 Puta u 6 Tema

Evo vidim da je neko napiso o trip amstrdam iskustvu pa cu i ja..

Dolazimo u amst nakon 24 h voznje i ne spavanja skroz ludi i naravno sjedamo odam u coffe i posto nam je prvi put u amstu napravimo pocetnicku gresku i popusimo previse vutre i prebijemo se ko zmajevi.
U prici smo ja i moj kompic te neki lik i butra koji su bili u asmtu i oni nas kao vode uokolo...
Oko 7 popodne skroz neispavani i napljugani dolazimo do smarata i uzimamo dva boxa ekvadorki (reko nam lik u smartu da su havajke prejake za prvi put)
Oko 8 pojedemo nas trojica box gljiva (nekih 3 komada svjezih svaki) hodamo dalje i oko 9 se razdvojimo ja i kompic ostajemo sami NEGDJE u amstu, gljive lagano skroz udaraju - ja non stop ponavljam kompicu - ma ove gljive nikaj nevaljaju skroz slabi trip.... Posto smo izgubljeni i neznamo di trebamo ici (tj znamo al nemremo procitat sto pise na papiru) uvatimo nekog lika na cesti i pokazemo mu kaj pise i pitamo kak doci tamo (autobusna stanica Marnixstraat). On nam veli i oko pol 11 smo tam.. gljive jos uvijek laganini skroz nikaj xtra. Ulazimo u bus sretnemo neki drugi par koji je bio s nama ranije i vozimo se prema hotelu.. E tu pocinje prica.. Odjednom u busu (a i kad sam na ganji bus mi je xtra kvalitetno mjesto za bit ubijen) svjetlo pocinje cudno izgledat.. zrake se previjaju a nas pocinje hvatat histeriozna smijalica.. ovaj lik kaj je s trebom totalna paranoja! i on je gljivo al mu je bad trip. Ja lud i kak sam inace malo agresiva liku se smijem u facu cijelo vrijeme da kaj si ja zbrijo na paranoju.. kompic se smije, butra cudno dagle, a lik oce pobijec od mene al nema gdje pa ga ganjam po busu i smijem mu se cijelo vijeme.. da, budala sam al nema veze.
Izlazimo iz busa dolazimo u hotel.. ja ocu ici u saunu, pa se na neku cudno foru odvojim od kompica i izgubim se u hotelu a ne znam koji mi je broj sobe.. gljive me peru totalno bauljam po hotelu histericno se smijem svemu sto vidim... zidovi se cijelo vrijeme savijaju, osjetila mi se mjesaju pun sam energije koja struji cijelim mojim tijelom.. odaberem neka vrata na random, pokucam i zicam nekog lika rizle.. on otvara ja smotam joint s njima u sobi.. ljude nikad nisam vidio al chillamo na pljugi a ja nagljivan i lud totalno. gljive me pucaju sve jace i jace (iako sam mislio da jace od onog na cemu sam ne moze biti...) Odem od njih i naletim na kompica u hotelu, smijalica histeriozna obostrana.. odemo u sobu i tamo me pocne saviiiiiiijaaaaat!!! I tak mi bauljamo sat vremena ja znatno ubijeniji od kompica i odlicnu iskustvo.. al onda, super mi je al naprosto ne mogu izdrzati to silno strujanje misli i energije u tijelu, o izvijanju slike da ne pricam, kao i o mirisanju boja i slusanju slika.. sjetih se da mi je lik u smartu reko da ak mi je prejako da pojedem secera.. srecom svaki onaj minibar sadrzava kafu i secer pa si zgutam 3 vrecice secera i popijem sa sokom. Nakon 5 min osjetim kao da mi se u glavi nesto topi.. onak karamela umjesto mozga i taj osjecaj mi je bio prediva.. onda me spustilo al me nije prestalo prati.. bilo je prekrasno.. lego sam na krevet i jednostavno sam se stopio s univerzumom.. sad sam osjecao kao da je sve karamela.. ja, krevet, moja glava, boje zvukovi, ma sve je bilo jedna jako lijepa tekuca mirisna karamela..
Nakon nekog vremena sam utonuo u san i to mi je bilo najljepse spavanje ikad.. ujutro nikakve posljedice, skroz normalan i spreman za pljugu white widowa i daljnje brijanje po amstu.

Last edited by Brus : 03-11-2008 at 12:36.
Brus is offline   Reply With Quote