View Single Post
Old 03-10-2008, 21:32   #63
Deleeshz

Deleeshz's Avatar

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default !

Copelandia cambodgeniensis

aka. .....havajke.... prvi put sam se susreo s ovom vrstom u Damu....uzeo 12-ak svjezih iz ( naravno ) shopa. ( dok se jos moglo )

Procitah da je ta vrsta vjerojatno najpotentnija iz porodice Copelandia.

Trip - lagani uvod ....kod mene bez neugode u zelucu.....okus - bljutav, al podnosljiv. Prije gljive nista vuve....20-ak min. poslije konzumacije, prvi J-t. pa jos jedan...pa jos jedan...nakon par....izlazimo van i samo hodamo ulicama....
pt.1

Pocinje...osjecam....ugodno me dizu....imam energije....pricamo....euforija....smijeh....( SMIJEH ) milijuni misli prolaze mi kroz glavu....nemiran sam....nemogu se usredotocit na neku odredjenu misao .....samo jurim kroz misli......zaboravio sam da smo na ulici....dolazimo do nekog trga i tamo vidim nekog lika u narancastom odijelu, zelen u faci, zuti sesir....nakon nekog vremena dolazim sebi od do tada, mozda jos i nevidenog napada smijeha.....( Dam je grad stvoren za "drogu" - ima nesto vise u tome....pa cim se Mekovi pokraj coffeshopova.....)......komuniciram sa frendom bez rijeci....kao da mu citam misli...ili mozda ne....
pt.2

Soba-hostel.....( 4 kreveta na kat...ormari zakljucani lokotom....boja zidova zuta...(ludara style - conspiracy, anybody) plafon - zelen....hmmmm....

prolaze minute, a osjecaj je kao da si u bezvremenskom prostoru, izoliran od ostatka konvencionalnog svijeta....samo smo mi koji su u toj sobi u Filmu.
najednom mi dolaze razne ideje....ali se prebrzo mijenjaju....letim iz dimenzije u dimenziju, zelene bube trce po zidovima...smijesne su mi....haha....muzika?! ne...."brzo daj pusti neku stvar" ..."evo,evo"__-__LTJ Bukem - Remnants__-___
uuuuu....muzika.....baca me u filmove....lebdim na aladinovom tepihu...ma ne....nemogu se pomaknuti....krevet me upio...haha....( moram napomenuti da smo skoro citavo vrijeme duvali....pa smo malo produzili i zacinili trip.....preporucam svima dobro se opskrbit vuvom, pa tek onda krenut jer se sljubjuje s gljivama kao med s mlijekom.)

Ali, ( da ima ali ) bilo mi je malo neugodno u Damu...nije to kao kad si doma, u kvartu....tj. negdje gdje volis biti....bez bediranja. Siguran sam da bi uzivali vise. Tj. kvalitetnije bi iskoristili gljive+vutru!

da citiram hasana
------

NAjvažnija stvar kod svakog psihodelika je set & setting. Znaći, gdje si i s kim si.
------
Spoken by a true wise man!

respect !

Deleeshz is offline   Reply With Quote