View Single Post
Old 03-10-2008, 17:46   #54
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
Thumbs down

ok , objasnili ste se na dugo i siroko, vrteci u krug svima ocito... potpuno razumijem sto cutki i drtij govore...trip je trip...nema lose nema dobro, zavisi od osobe do osobe kako ce to zvati..bla bla bla bla...

ja sam se u biti malo vise objasnjavala u prijasnjem postu samo zato jer me tvoja recenica "bed trip je samo zastrasivanje novaka..." malo uznemirila. jer ipak je to pomalo grubo receno, ali ja te pratim od samog pocetka, znam tocno na sta mislis u postovima.
ljudi kao takvi sve djele na lose i dobro, komuniciramo tako, da bi drugima objasnili i predocili sto se u nama desava. jel ti fina ova sarma. Ne lose je :)
jel ti dobar trip? NE lose mi je....TOCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pas mater....

razgovor je krenuo divnim tokom, medusobnim sitnim negativnim komentarima samo ste uspalili vatru... moglo je i finije :)

svaki trip je dobar trip ako nesto naucis iz njega ako ne, ostaje samo lose sjecanje na bed trip i dobra zajebancija nakon dobrog tripa, nema tu puno filozofije. ja volim ljudima reci da se nesto sto se zove BED trip moze desiti...da budu spremni na mogucnost koja nije zagarantirana nikako, takozvani bed tripovi su rijetki ako stojimo dobro sami sa sobom, kako god okrenes...desi se jbg sranje ponekad..ali sve prode i zamislis se dosta. ja sam npr na tom bed tripu dosta shvatila sto me jebe duboko u dusi, ostaci iz proslosti koji proganjaju a mi ih zakopavamo...pa qovno ispliva, uvijek ispliva, a na gljivama itekako... ne zalim ni na sekundu niti sam imala straha sljedeci put kada sam jela sto je btw na kraju bio jedna od boljih tripova ikada.

zelim samo smiriti ovu situaciju... drago mi je da ima postova i da se vodi neka rasprava napokon ali deder finim tonom :)

problem: ljudi u diskusiji uvjek imaju taj neki ton mudraca i sveznalice, osjeca se na kilometar, Ja znam, Ja Ja Ja....jebo vas ego