View Single Post
Old 03-10-2008, 15:23   #50
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Pozdrav .
Evo ovako što ja mislim o vašoj svadji.Gledate stvar iz 2 potpuno različita kuta,jer ste razlicite osobe.Probo sam do sad nekih 10 "droga" i droga i samo jednom od jedne ogavne stvari od koje se samo i može imati loše iskustvu(to iskustvo je istinski vrjedno jer takvu patnju se ne možeš osjetiti na prirodan nacin) sam doživio nešto što se može svrstati u bad trip(+ to je više bilo predoziranje,fizička patnja i poremečeno stanje hormona u mozgu koje te tjera na samoubojstvo).
A ostalo:Doživio sam da ljudi oko mene lude,strah ih je,žele da prestane a ja kao i uvjek uživam.Doživio sam i da hodam kroz mjesto gdje žive zombiji(mislim da uz to svako ide doza straha) no svejedno je to bio super trip,koristan zabavan i nikako bad.Ludio sam od Dature i shvatio da neznam što je stvarno a što ne,osjetio ogromnu samocu i uživao u svakoj sekundi.Jednostavno je-to je djelovanje.Luda vrišteča vožnja koroz drugi svijet(ili moj um) mi ne može biti bad trip.Tako je cini mi se i tebi Cutki dok netko mora vidjeti cvijece da bi uživao mi možemo uživati i dok po nama skacu vragovi.Cutki ce jednom doci do kolicine pojedene od 1kg i može se tu vratiti i potvrditi kako nije imo bad trip dok bi vi možda dio njegovih iskustava svrstali pod bad trip.

Osobe koje se zgražaju od toga da kažu da su nešto uzeli,izmedju ostalog i da se zabave puno cesce imaju bad tripove.Teško je reci da nešto uzimaš zbog zabave ako se umireš od straha svakih nekoliko konzumacija dok osoba pokraj teba uživa u svakom tripu,zajebava se i potpuno se prepusti što god doživljavala poslje kaže kak je bilo ludo i zabavno + dobije vrijedna iskustva koja pomažu da neke stvari bolje shvati.

A što se tice konzumacija velike kolicine i ucestalosti konzumacije o tome nema smisla raspravljati.Kolko kome paše i koliko cesto,tolko nek uzme.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote