Quote:
Originally Posted by Cutki
ovaj tvoj nacin ramona mi se ni malo ne svida..
no dobro, naravno da svatko ima svoje metode i svakome pase svasta,
al nikad ih ne bi jeo doma, vise manje ne bi ni caj pio,
ali sta me potpuno sokiralo - pusis joint prije i za vrijeme...
puno mi je draze pustiti gljivama da polako preuzimaju,
a joint pusiti samo na kraju da se lagano produzi efekt..
ic napusen jest gljive mi je krajnje besmisleno
iako vjerojatno vi imate neki dobar razlog zasto ne
jedete gljive same
|
Sinko moj, aj odrasti prvo

. Kad odrasteš, onda možda nešto i skužiš. Gljive i trava se ljube savršeno. Trip se produhovi i produbi. Marihuana je izrazito duhovna stvar, ili možda smatraš da je vutra nekakva prljava droga pa je grij mišat je s psilo? I na kraju joja sidne sdavršeno ne za produživanje tripa, već za lagano spuštanje i bolji san.Znači tebi bi bilo glupo i harmalu pomišat sa gljivama? Znači, i don Huan iz Casstanede je isto lud bija kad je radija onu svoju mišavinu za pušenje od 5 različitih elemenata, od kojih su, bar koliko je dešifrirano, 2 bili gljive i salvija (za ostalo se nezna, zasad).
Ponavljam ti: NE SUDI O ONOME ŠTA NISI PROVA, DA NE ISPADNEŠ GLUP!!! Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali za imat mišljenje, prvo treba iskusit, pa sudit.
I da, imamo jako dobar razlog zašto ih nejedemo same: ZATO ŠTA JE BOLJE.
Kombinacije. Experiment. DOLI DOGMA!!! I pored toga,
Nije bitno kako češ ih konzumirat, već s kojim ciljem. Bitno je da ih poštuješ. Mi smo "tamo", ka da smo doma. To je pitanje vježbe. A "vježba" je bar 2 puta misečno, ako ih ima.
I lako je poist 2-3 grama tai,jer njima 4 grama vride ka 1 normalnih psilociba. A da papaš nekih 4-5 grama Mazatapeca, Orisse(zanči SAMO nekih 15-20 g TAi) ili bilo keje "močne gljive" nebi ti palo napamet pojest ih van kuće i sigurnog okružja.
Na kraju krajeva, ako več očeš tradicionalni pristup, goooglaj Maria Sabina. Tamo češ naći TOČAN opis kako to indijanci rade.
I imamo i dobar razlog zašto ih nejedemo, nego pijemo čaj. Vidiš, nakon nekih 0,5 do 1 kg pojedenih gljiva, jednostavno tijelu se zgadi onaj njihov i miris i okus, tko da mora čovik primjenit alternativne metode "unosa". Na kraju-krajeva, nismo mi izmislili čaj; u Amazoni se gljive kuhaju, neki ih čak i u Ayu dodaju, itd.
Probaj pa javi, osin ako nemisliš da je to nekakvo svetgrđe??? Ili sudi kad papiš koje kilce gljiva