View Single Post
Old 03-10-2008, 00:52   #47
Hasan bin Sabah
General vojske ashishara

Hasan bin Sabah's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
Default Ma nemoj mi reć!!!!!!

Quote:
Originally Posted by Cutki View Post
ovaj tvoj nacin ramona mi se ni malo ne svida..
no dobro, naravno da svatko ima svoje metode i svakome pase svasta,
al nikad ih ne bi jeo doma, vise manje ne bi ni caj pio,
ali sta me potpuno sokiralo - pusis joint prije i za vrijeme...
puno mi je draze pustiti gljivama da polako preuzimaju,
a joint pusiti samo na kraju da se lagano produzi efekt..

ic napusen jest gljive mi je krajnje besmisleno
iako vjerojatno vi imate neki dobar razlog zasto ne
jedete gljive same
Sinko moj, aj odrasti prvo . Kad odrasteš, onda možda nešto i skužiš. Gljive i trava se ljube savršeno. Trip se produhovi i produbi. Marihuana je izrazito duhovna stvar, ili možda smatraš da je vutra nekakva prljava droga pa je grij mišat je s psilo? I na kraju joja sidne sdavršeno ne za produživanje tripa, već za lagano spuštanje i bolji san.Znači tebi bi bilo glupo i harmalu pomišat sa gljivama? Znači, i don Huan iz Casstanede je isto lud bija kad je radija onu svoju mišavinu za pušenje od 5 različitih elemenata, od kojih su, bar koliko je dešifrirano, 2 bili gljive i salvija (za ostalo se nezna, zasad).

Ponavljam ti: NE SUDI O ONOME ŠTA NISI PROVA, DA NE ISPADNEŠ GLUP!!! Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali za imat mišljenje, prvo treba iskusit, pa sudit.

I da, imamo jako dobar razlog zašto ih nejedemo same: ZATO ŠTA JE BOLJE.
Kombinacije. Experiment. DOLI DOGMA!!! I pored toga,

Nije bitno kako češ ih konzumirat, već s kojim ciljem. Bitno je da ih poštuješ. Mi smo "tamo", ka da smo doma. To je pitanje vježbe. A "vježba" je bar 2 puta misečno, ako ih ima.

I lako je poist 2-3 grama tai,jer njima 4 grama vride ka 1 normalnih psilociba. A da papaš nekih 4-5 grama Mazatapeca, Orisse(zanči SAMO nekih 15-20 g TAi) ili bilo keje "močne gljive" nebi ti palo napamet pojest ih van kuće i sigurnog okružja.
Na kraju krajeva, ako več očeš tradicionalni pristup, goooglaj Maria Sabina. Tamo češ naći TOČAN opis kako to indijanci rade.

I imamo i dobar razlog zašto ih nejedemo, nego pijemo čaj. Vidiš, nakon nekih 0,5 do 1 kg pojedenih gljiva, jednostavno tijelu se zgadi onaj njihov i miris i okus, tko da mora čovik primjenit alternativne metode "unosa". Na kraju-krajeva, nismo mi izmislili čaj; u Amazoni se gljive kuhaju, neki ih čak i u Ayu dodaju, itd.

Probaj pa javi, osin ako nemisliš da je to nekakvo svetgrđe??? Ili sudi kad papiš koje kilce gljiva

Last edited by Hasan bin Sabah : 03-10-2008 at 07:26.
Hasan bin Sabah is offline   Reply With Quote