View Single Post
Old 03-09-2008, 17:59   #22
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Meni to nije jasno...
Moja je doza 10ka. Ispod mi je slabo, poviše mi je premučno.
A šta se spavanja tiće, ni to mi nije jasno...
LSA nije stimulans, LSA je sedativnog učinka. I po naučnim istarživanjima, a bome i po mome experimentu. Neznan...ili ste svi vi ultra osjetljivi, ili san ja ... ma neznan šta san
A iman iskustva od nekih 30-ak putovanja od kojih je samo 1. bilo sa 4 sjeme, ono za provu.

E sad kužin...Je...istina...
1. put kad san ih proba, probali smo moja bivša i ja. Po 4 sjeme. Mene su okinile. Bio sam oduševljen i fasciniran samo time da 4 sjeme nečega mogu stvorit tako dobar film. Nakon toga san otiša radit. Radija san u dučanu i meni bilo super radit i spikat s ljudima.

Nakon nekih sat vremena, izaša ja na ulicu i iman šta vidit...moja bivša, naslonjena na zid leđima i puzi po zidu. Oći ko kumpiri, na licu panika...smistija je u dučan, utješija da će proć; i prošlo je za nekih 2 sata. A onda, sdruge strane, vani je bilo jugo, nebo je bilo krvavo-sive boje, pa nije ni čudo da je opralo naopako.

Ali opet, nije mio jasno da san takav monstrum

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote