View Single Post
Old 03-09-2008, 15:28   #40
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

netko ce reci da je i bed trip na neki nacin dobar trip...bla bla...

ocito nisi imao bed trip, ocito ga nisi niti osjetio kao naznaku...sigurna sam da nas ima dosta koji su se par jednom (ako ne i vise puta) nasli u situaciji da im je lose, tj bed trip.

ono sto je uzasno kod bed tripa da dode van svake kontrole, jednostavno te "uzme" i ako nemas dovoljno samokontrole ili snage da se sam izvuces, pojest ce te i prozvakat. gljive su svojeglave, ne znam kako drugacije to nazvat i tesko se oduprijet pogotvo na vecim dozama.

naravno da sve ovisi kako ti je psihicko stanje, jel imas nekih problema i jel te nesto proganja. ponekad mislimo da nema niceg sto nas muci ali nazalost na gljivama to moze (ali i ne mora) izbit van. kazes da ti druga osoba ne moze pomoci...OH KOJA ZABLUDA! jedino ti netko i moze pomoci...utjeha u tom trenu znaci sve, kao i suosjecanje.

razgovori o bed tripovima nisu pokusaj plasenje ili zastrasivanja "pocetnika" naprotiv, bed trip se toliko lako moze desiti da ljudi nisu ni svjesni i trebaju znati da ako se i desi bed da ce sve to proci za par sati...

bed trip...huh..nosi sa sobom: tjeskobu, tugu, nelagodu, hladnocu, nemir... ako nisu u pitanju vece doze gdje su i halucinacije dosta grozne. 8 ja sam vidjela svoje ruke kako stare pred mojim ocima, kost i koza...uzas u tom trenu)

mogu navest moj primjer, da ne bude da serem gluposti.

priznajem da sam pojela malo previse nego sam planirala, tijelo mi je vrlo osjetljivo na droge opcenito tako da i manje doze utjecu dosta kod mene, dok nekom to isto ne bi mozda uopce djelovalo.
shvatila sam iste sekunde da ce ovo biti jedno dugo i intenzivno iskustvo, nisam mogla sjediti niti hodati, bilo mi je hladno. sva stvarnost se izoblicila i sve sto sam gledala bilo je PREintenzivnih boja i sve je disalo i preljevalo se, bas sve. legla sam, pokrila se preko glave i u fetalni. sama sam bila...bilo je dobro, vizualizacije divne, pratile i gradile muziku, njezne boje...odjednom, nicim izazvanim...boje nestaju, crnilo....i nelagoda, neugoda, uzas, strah, ne mogu se oduprijet...nema nikog da me utjesi, borim se...pokusavam mjenjat muziku i time promjeniti stanje, ne mogu ni gledat u monitor jer nestaje...kako? kako si pomoci? nema nikog da ti kaze TU SAM, sve je OK! sam...horror...

kazes si cekaj da prode, sada ce brzoooo...ali shvacas da je tako vec 1 sat. zaboravljas da dises, zaboravljas da postojis, zaboravljas gdje si...samo se gubis u tom crnilu koje te izjeda....nelagoda nevjerojatna.

kada je popustilo...euforija je zavladala i naredna 2 sata sam bila najsretnija na ovoj planeti, smijala se okolo svemu, padala sa stolice, proljevala sa vodom, seprtlja prve klase ali sve divno, prekrasno...

pouka ove price? u sekundi se moze sve promjeniti...dal tripo prvi put ili deseti. uvijek neka netko bude sa vama!