Prika moj... previše pričaš...zakomplicira si tako jednostavnu stvar kao što je sest, leć, zatvorit oći i ispraznit misli. Sad mogu i ja reć da su 4 ravni, za koja trebaš utrenirat 4 tijela da bi se kretala kroz 7 pojaseva.
Svejedno. Nisan nikad razmišlja tako o svojin skromnim iskustvima. Mislin tako komplicirano. Vježba, a i kasnije sustav za kretanje u projekciju su bili jednostavni. U biti. Prvo su išle vježbe vizuializacije, ka vježbu koncetracije. A uz to i meditacija. Bilo je zabavno, a i korisno...poslin kod projekcije.
Za olakšat i usmjerit projekciju, krug bi bija konstruiran i utemeljen. Sve radnje za fokusiranje projekcije bi se izvršile u krugu. Nakon toga zauzimanje odgovarajučeg položaja (obično neki ugodan položaj, sjedeča je poza najmočnija ali je treba uvježbat) i meditacija. Ako se meditacija izvodi kako treba, definitivno će se u nekom momentu dogodit to da "nema tijela", tj. njegovih smetnji. A onda je dovoljno pomisliti da ideš u vis...i ideš; ideš tamo di si se, kako bi to dziba lipo reka, fokusira.
Problem je kod meditacije šta je jako lako zaspat, al je ipak lakše kontrolirat nego ako npr. ležeš u krevet i sad kreneš vježbat projekciju. U početku, za olakšat ulazak u stanje meditacije, praktično je koristit mantra-meditaciju. Mantranje lakše fokusira.
Tako san ja to radija dok san to radija. I nisan ima nekih problema, osin problema "otvaranja astralnih očiju".
Al sve je lakše radit u društvu
Sretno dziba, nek te .... vodi i čuva na tvom Putu.