Tema: Out Of Body
View Single Post
Old 03-04-2008, 20:35   #19
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by dziba View Post
Sada, uglavnom, imam mentalne projekcije, koje smatram napretkom jer su one bazirane na kompletnijem bicu od astralnog.
Ček malo...otkad je mentalna projekcija, koju radiš samo umom, kompliciranija i kompletnija od astralne koja je definitivno "izlazak iz tijela".
Kod astralne projekcije osoba ima mogučnost uticanja na "stvarnost". Naša stvarnost se naslanja na "stvarnost". Na astralu nema više "ljudskog vida" tako da su stvari TOČNO onake kake jesu, bez uljepšavanja koja Um dodaje u mentalnoj projekciji.
Reci, jel ti radiš mentalnu ili astralnu projekciju? Stvarno me zanima, jer mi nema smisla...Od ekipe čije si knjige preporučija, poznato mi je samo troje: Richard Bach, Carlos Castaneda i Franc Bardon.

Da nisi ti prijatelju pomiša malo Castanedanskog shamanizma sa relativno modernim kabalistima i okultistima itd?

I btw, na kakvom se to "biću" baziraju projekcije? Nekakav HGA ili entitet "više ravni" ili pak se temelji na drugom "vozilu", šta bi se kabalistički lako reklo "biće", jer te više ravni korespondiraju sa "bićima" koja čovjek ima/može koristiti a koja nisu ništa drugo nego "vozil" za pojedine "više" ravnio?

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP : 03-04-2008 at 20:39.
EXARP is offline   Reply With Quote