View Single Post
Old 02-03-2008, 09:58   #14
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by vrtlar View Post
za tsuriona je specificno da on prilazi toj tematici sa jednog drugog spiritualnog aspekta, dosta kod njega ima proucavanja mitova i legendi, on ustvari tvrdi da to i nisu bas legende vec stvarni dogadjaji...

hassan bin sabah

nebi se slozio ovdje s tobom. ako si malo bolje upoznat s materijom onda bi trebao znati da to znanje ni ta sva tehnologija nije ljudska. evo objasni mi onda kako je moguce sljedece: covjeku je trebalo 50000 godina da otkrije vatru pa sljedecih 50000 godina da otkrije kotac (dobro tu sad bubam brojke, nisam bas siguran a neda mi se provjerit) a onda odjednom u "pisanoj" povjesti covjek konstruira nuklearne bombe, let u svemir i ostalo... i to, pazi, u proteklih 20 godina ti procesi otkrivanja novih stvari su se dodatno ubrzali. svakim danom se nesto novo otkriva. a zasto? kako? netko nas navodi na ta otkrica suptilno, jer se blizi 2012 a njemu istjece vrijeme. i tu se sad ide u pricu o stargateu itd itd itd... malo je kasno i spava mi se pa nebi sad vise o tome.

ima tu josh o atlantidi i o ratu ratova (isto jedno izlaganje od tsuriona, jako dobro) itd itd

ej, neznam kamo sam sad htio, izgubio sam se u mislima, too much info, bacim koment kad budem mogao suvislo koncipirati post
ZNANJE nema vlasnika. ZNANJE pripada svima. Nikome ne istiće vrime...sve će uvik bit onako kako je.
A to šta su se procesi ubrzali...pa normalno da jesu, jer se primičemo centru vremensko-prostornog "vrtloga", pa nas njegova centrifugalna (a možda je i centripetalna ?! ) sila vuče...i sve je maksimalno ubrzano. Naravno, ako ovu iluziju koju nazivamo stvranost zaozbiljno shvačamo kao takvu.

Znanje o kome pričamo nema veze sa kotačem, znanjem o crpjenu nafte ili pak znajnjem o savijanju papirnih aviona.
Pričamo o Znanju o samome sebi, svijetu...van materjalnioh okova.
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote