Neću navraćati tako često pa evo jedan apdejt.
Jedina dobra stvar koju filter radi jest da zadržava svjetlo, miris ne. Svakim danom jača i baca na Nes kavu od čokolade; ne bi trebalo, ali eto :P
Da sam išao sa "pravim" LST-om neznam kako bi sve te vrhove pohvatao. Pošto je genetika većim djelom sativa jednostavno bi bilo nezgodno provlačiti sve te silne konce i kukice, a na kraju znam da ih nebi imao gdje ni pričvrstiti. Ovo nije niti ScrOG jer nisam provlačio vrhove kroz rupe na mreži... nisam htio da mi se listovi nađu ispod mreže jer bi ih u tom slučaju što prije trebao maknuti.
Poly Feed za cvjetanje 9-12-36 + 3Mgo, stavlja se 10gr na 10L vode.
Moja doza je 1gr na 0.7L, a gnojene su
22.1.
27.1.
1.2.
Razmak je 5 dana. Prvi dan nakon prihrane stavim 1.5dc vode samo da se površina ne osuši, drugi i treći dan zalijem sa 2.5dc, a četvrti ponovno sa 1.5dc i peti prihrana.
Prije par dana sam morao ozbiljno poraditi na treningu jer je sativastiji fenotip bezobrazno nastavio rasti, a lampa je već bila na vrhu boksa. Nekako jesam sredio stvar, pošišao višak lišća da svjetlost može i do manjih vrhića i sada je zatišje još par dana. Zatim slijedi nadam se posljednje treniranje i još neka 3 tjedna punjenja vrhova.