View Single Post
Old 02-01-2008, 01:33   #60
b3o82

b3o82's Avatar

Registrovan: Feb 2008
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Posecujem ovaj sajt vec neko vreme... sto me je potstaklo da zamolim druga da mi donese semena iz holanda sto je on i uradio! Doneo mi je 40 semena Caramelicious(20) i White Widow(20). E sad ja bi to da uzgajam... ali nemam ni malo iskustva sa tim, a sto sam procitao i skontao evo ide ukratko pa sad ako moze mala pomoc oko uzgoja???

Imam prostoriju(supu- velicini 4x10m) odvojenu od kuce u koju niko ne ide nikad i nikom ne bi smetao miris ni sta se tamo desava... tako da bi tu poceo uzgoj...

kad vec imam tolika semena sve bi ih posadio... u neka 2x10m znaci u pravugaonik...
za sada sto sam procitao treba mi:

Prostor: supa al cista, da napravim box od drveta i oblozim ga sjajnom folijom 2x10m

Osvetljenje: koliko sam ja skontao da mi na 1.5-2. m2 traba 1 reflektor sa 600-1000w hsp sijalicom (na kojoj ga visini drzim i kada ga i koliko pomerem) treba mi 5 reflektora za sve (e sad me znanima kavav to reflektor treba da bude? da li da ga kupim ili napravim?... vidim da spominjete i prigusnice, tajmer, cevi...etc... pa me i to znanima)

Da li mi trebaju posebne sijalice za pocetak i za kraj-cvetanje? i koje?
(sta mi ukratko treba za osvetljenje... vec imam mesto dje da kupim to sve samo mi treba tacno da znam sta da ne bacam pare na nepotrebne stvari)

Ventilacija: imam 2 prozora koja mogu da otvaram za cirkulaciju vazduha... i ventilator da ubacim da vrti vazduh... CO2 me takodje zanima da li moram nesto raditi po tom pitanju? I kolika temperatura treba da bude u prostoriji??? Vlaznost vazduha...??

Voda: PHP vrednost koja treba... i kako napraviti tacan php... (koje sastojke mesem i sa cim i u kojim kolicinama)

Zemlja: Humus... sa nekim proteinima... ne znam tacno sta sve sadrzi u sebi (rekli mi u cvecari da je odlicna za uzgoj biljaka)

Gledao sam na netu za ova semena

PLANT INFORMATION :
Quantity : 10 seeds
Type : Indica - Sativa mix
Climate : indoor
Yield : 450 gr/m2
Height : 35 - 60 cm Flowering period : 8 weeks
Harvest : begin september
Stoned or High : Extreme high
THC level : strong 20% - 25%
Grow Difficulty : Moderate

PLANT INFORMATION :
Quantity : 10 seeds
Type : Indica/sativa
Climate : indoor
Yield : 450 gram / m2
Height : 35 - 65 cm Flowering period : 8 - 9 weeks
Harvest : Early september
Stoned or High : Happy High
THC level : good 17 - 20%
Grow Difficulty : good for beginners

Koliko treba da sa svom tom opremom biljka da raste-cveta do konacne berbe i susenja... (ovde pise 8 i 8-9 nedelja)

Nadam se da vas nisam smorio pitanjima ali ja bi sto pre da pocnem sad pred leto taman da nikne???
b3o82 is offline   Reply With Quote