View Single Post
Old 01-25-2008, 19:06   #34
Weedran
d-_-b

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Pazi crna rupa nastaje eksplozijom ogromne zvijezde i specifična je po tome da usisava svu materiju oko sebe u sebe i pljuje van u ogromnim količinama energije i taljene materije. Da dođe crna rupa blizu Zemlje ona bi ju počela usisavati razumiješ, raskomadala bi planetu Zemlju u prašinu i progutala tu prašinu, nema tu dimenzija sad, crna rupa je čisti sinonim za destrukciju, svi bi poumirali kužiš. Možda si pomiješala crne rupe sa crvotočinama.

Quote:
Originally Posted by mari-huan-ko View Post
Onda to znaci da se delovanjem lokalno ne moze uticaati na globalno?
Ne, meni to ne znači to.

Quote:
Bog mora teziti nakom cilju jer sve smisleno tezi nekom cilju, pa valjda i svaka ziva i mrtva stvar.
Dobro, opet mislim da govoriš o drugačijem bogu od mene, ok, nema veze. Po meni kolektiva svijest netreba težiti k nekom cilju, jednostavno se pretapa, zamisli kap ulja kako fluktuira u vodi besciljno, ta kap ulja nema kamo doći, nema svoj cilj. A možda ima, u bilo kojem slučaju ne vidim bitnost toga.

Quote:
Dobro jasno je da Bog nije osoba (kako ja nazivam naseg stvoritelja) i uvek ga nazivam Bog jer je tako najlakse objasniti.
A ja sam shvatio da ti misliš da su nas vanzemaljci storili a ne Bog. Izgubio sam se u tvom tumačenju boga, sorry...
Weedran is offline   Reply With Quote