mari-huan-ko ako nisi pročitala Danikena , obavezno! podkrijepljuje tvrdnje o postanku ljudi i priča iz starih tekstova, vjerojatno jedan od prvih pravih teoretičara/interpretatora postanka ljudi genetičkim inžinjeringom od strane vanzemaljaca. Uzburkao javnost 70-ih i još je popularan. Evo
link za njegovu knjigu "Sjećanje na budućnost" - vrhunsko djelo, bila mi dugo najbolja knjiga, ona me uvela zapravo u pravac razmišljanja u kojem sam danas.
Quote:
Originally Posted by mari-huan-ko
Sto se svemira tice, mislim da jednostavno nismo sposobni da shvatimo njegov nastanak i njega samog kao celinu zato jer jednostavno nismo u stanju ni nasu svrhu da shvatimo, a kamoli nesto tako slozeno i veliko kao sto kosmos.
|
Pa evo ja sam izfilozofirao neke stvari tu :). Svrhe života i bilo čega drugoga nema, bilo bi dosta nisko da ima. E sad postanak - došao sam do zaključka da je vrijeme i prostor iluzionarna interpretacija naše svijesti pa mi je nakon toga sve počelo imati smisla, i počele su se stvari popounjavati. Znaš, počinjem misliti da smo sposobniji nego mislimo da jesmo...