View Single Post
Old 01-24-2008, 07:01   #70
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

a moram vam biti jasna jedna cinjenica, da tko jednom proba gljive odusevi se :))) e sada sto vise pojedes manje imas kontrole da kotroliras trip.

gljive su dosta svojeglave i lakocom te vozaju na sve strane. dok je trip lagan i pod nekom kontrolom mozes u potpunosti odlucivat gdje da te vode i na sto da se koncentriras i na sto da brijes. ali normalno kada se najedes ko zvjer, pa kada te 2-3 sata ONE voze a ne ti njih onda je malo zajebana situacija.

mjesto i ljudi u tom trenu nisu bitni. jer ih nisi ni svjesan. Muzika igra ogromnu ulogu. e sada ako ONE krenu na neku negativu bacat, a to vole da rade same od sebe i ti onako pod njima u fetalnom lezis i one te peglaju po mozgu Ti ne mozes nista...samo cekat da prode. i mogu reci da je uzas meni bar, nemat tu moc da se ja sa njima igram a ne one samnom.

drz te se manjih dozica, bude finije, pogotovo za prve pute dok ne skuzis njihov nacin, kasnije radi sta hoces :D

znam da vecina nema za druge pute jer ih je tesko naci da bi se igrao sa njima...ali eto to je moj savjet, pomalo i mudro ;)