View Single Post
Old 01-21-2008, 13:59   #20
vrtlar

Tetris Champion! Breakout Champion!
Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

weedman
Quote:
na picturama vidim kako se krajevi listova lagano uvijaju za gore, kao da se grce . . .

inace to rade kad im je malcice pretoplo ! valjda nemas problema s temp !?
thx, jucer sam skuzio da su mi na manje od 10 cm od lampe a josh nisam stavio staklo pa sam ih spustio dolje malo, pa si mi ovim samo potvrdio moju teoriju. listovi kod te biljcice koja se kao grcila izgleda da se oporavljaju, vraca im se i zelena boja lagano u listove jer su izgledali jucer i prekjucer ko da su se malo spalili.

bozga
Quote:
Vrtlar, super ti je box, sfaka ti dala! :D Nego, nije li 18cm malo preusko? U tome boksiću bi mogao napraviti neki ultra SOG. Mislim da ti je to bolje od SCROG-a. Natrpaš 20 biljaka u posude od 0.5L ili 1L (ako stane) i od početka ih staviš na 12/12. Tako će ti od svake izrasti po jedan vrhić po par grama i od 10 ženskih se možeš približiti onoj priči o 1g po wattu. :D
Pozdraf, Boz
ne kontam, sta fali ovom? 18 cm jer je toliko siroko tamo di cu ga buksat. josh nisam (ga buksao) jer cu morati popraviti filter zraka dodatno jer dismr. ne smeta meni (toliko) ali ce mi netko to provalliti. uostalom kontam sa svake biljke ako dobro odradim izvuci 20g. meni dosta...

elephant0r
Quote:
60 kapi 3% perkosida ide na 1.5L vode
ne brini nisi ih sprzio al nemoj pokusavat ponovno slican eksperiment

btw.. vidim da si skuzio gresku.. pa valjda si isprao zemlju malo sa cistom vodom nakon toga?
necu ne, i meni se cinilo malo previshe...
sad stavljam 8 kapi na dva deca

sta bi trebao isprati? jer nisam bas u nekoj mogucnosti da to radim ali ako je neophodno cu morati nesto iskemijati. za sada im ne smeta a ionako i ovako ih presadjujem za dva tri dana...

anywayz, imate gore slike filtera kako mi izgleda pa ako ima ko kakvu ideju da ga poboljsam jer moram nekako suzbiti miris, slobodno neka predlozi.

novi photoupdate kad ih presadim

thx svima na komentarima i pomoci
vrtlar is offline   Reply With Quote