View Single Post
Old 01-21-2008, 11:09   #6
Gonzo

Gonzo's Avatar

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

26. dan od klijanja

Cure su prije tjedan dana preselile u novi stan, sa ventilacijom i pod MH 250W, na nekih 40cm od vrhova, i dalje im svaki drugi dan dajem vitamine, root complex, vrlo malo NPK i H202. Malo me brine PH jer mi je voda oko 7.5, zemlja je na početku bila 6, ali sad je sigurno skočila blizu 7, a već tjednima čekam PH metar, pa da po potrebi reguliram. Planiram hitno uzeti i onaj Brita pročišćivač vode, ako bi to spustilo PH na oko 6.5 bilo bi predobro... Biljke mi zasad djeluju zdravo, samo na jednoj su malo požutili vrhovi 2 skroz donja listića (sumnjam na manjak N jer mi je ta najveća i najviše listova ima pa je valjda pojela zalihe), odrezao sam ih, dodao malo gnojiva i sad je samo zeleno. Inače bi možda mogle i brže napredovati da sam ih više zaljevao, bojao sam se da ne pretjeram ispočetka, sad već čitam signale i čim se donji listovi počnu malo spuštati, znam da su žedne. Dosta priče, evo par fotki:

Ova dolje lijevo je najizglednija kanditatkinja za buduću kraljicu majku, ova gore desno mi najlošije izgleda, nekako je štrkljava i ne baš lisnata, a sve imaju iste uvjete i rotiram ih po boxu:

Najbolja solo:

Sve skupa:

Last edited by Gonzo; 01-21-2008 at 11:18.
Gonzo is offline   Reply With Quote