Tema: Nem' pojma
View Single Post
Old 01-27-2005, 22:51   #9
GreenMan
Grizem beton,zvacem armaturu

GreenMan's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Da pojasnim.Mislio sam da kazem da je,po mom misljenju,najcesci uzrok paranoje kad je vutra u pitanju to sto znas da radis nesto sto (za sad) nije dozvoljeno i sto bi ljudi koji nemaju narocito dobro misljenje o vutri mogli da te smore zesce,a u krajnjem slucaju moze i zakon da te dokaci.Kao kad si dete pa uradis nesto sto ti je roditelj strogo zabranio.I onda u paranoji cekas da se vrati s posla i odvali te od smora.Ili recimo u diktatorskim rezimima,kakav smo i mi imali,pa se ljudi paranojisu da li ih neko prisluskuje,sto su rekli nesto pred nekim kad ne znaju za koga je i tako.

Evo recimo zasto se ovde niko ne potpisuje imenom i prezimenom (sem nekolicine pojedinaca)?A ovo sto radimo nije kaznjivo.Hm eto lagane paranoje.Da nas neko ne provali?Nije u pitanju panika nego spremnost da se rizikuju neke stvari.Meni nekad jeste paranoja bas zbog tog rizika jer ne bih voleo da zbog toga sto volim da dunem trpim posledice.Ni ja a jos manje moja familija.Jbg sta da se radi kad je tako.Al' nadamo se da ce biti bolje.