View Single Post
Old 01-19-2008, 22:57   #42
Tigar

Tigar's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Bez Uvrede.....

Bas sam citao kada su ti objasnjavali o ovome ali sve je to nekako za indoor mene interesira outdoor. E ovako kako bi bilo kada bi seme rasklijali kao sto pise pa odma preneli pocetkom marta na sajt i odmah presadili, bez onih zavrzlama po casicama i saksicama. Dakle zasadjeno u martu i sta dalje, kada i sa cim djubriti? E i sad, kada zasadim u dobro pripremljenu zemlju i posle reci mesecak dana(ne znam bas tacno) podjubrim sa djubrivom koje ste preporucili za vegetaciju...Sta dalje, ima li potrebe posle svakih 10-15 dana da prihranjujem sa tecnom prihranom(naravno opet prihrana za vegetaciju) ili ne treba vise nista osim zalivanja do faze cvetanja. dobro procitajte sta sam pitao i sto jednostavnije objasnite sta da uradim i kada (ne moraju bas sati i minuti kada to treba da uradim). Zelim da cujem one koji gaje ili su gajili outdoor sorte i da mi ukratko kazu sta su radili i sta dodavali. Nemojte me pogresno shvatiti jednostavno hocu da probam da ove godine imam jednu biljku i to samo za sebe ali da valja a ne deset a da su nizasta.
Tigar is offline   Reply With Quote