View Single Post
Old 01-18-2008, 06:59   #37
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

postoji lagano odstupanje u djelovaju. ako uzmemo npr da konzumiras 1 gr jedne pa kasnije istu kolicinu druge postoji razlika.

neke gljive su i u manjim dozama jace po pitanju halucinacija dok druge znaju ostat samo na smijehu, malo intenzivnijim bojama i igranje svjetla i sijene. ako imas takve slabije jasno je da ako ih pojedes vise da ces imat intenzivniji trip, sto znaci moguce halucinacije.

do sada sam probala 4 vrste, po meni sve zavisi o dozi prvenstveno. ako pojedem malo imat cu samo onaj ugodan osjecaj, pracen euforijom kao i igranje svijetla i sjene, ali i Vizualizacije Zatvorenih Ociju su vijek pristune, bar meni. na vecim dozama halucinacije postaju jasnije, peterni koji se pojavljuju vrlo izrazeni, boje vrlo intenzivne (kod mene uvijek rozo i zeleno).

kod mene je pravilo Doza je ta koja regulira trip ako znam sa kakvim gljivama sam u kontaktu...

smijeha uvijek bude, samo na jacem tripu on nastupa kada pusta glavna sredisnja shpica ako se radilo o vecoj dozi.

dakle postoji razlika malena u djelovanju i intenzitetu, ali najedi se dovoljno i imat ces cijeli paket i na necem slabijem. standard bi bio 2 gr ali ako znas da su lagane, jedes bar 2.5 do 3 gr

vjeruj mi nema nekog pravila jer to sve varira od osobe do osobe. tezina osobe, vrsta gljive i samo djelovanje psilosibina na tu osobu. u mom slucaju 0, 5 gr malo jacih daje vec sasvim solidnu zavbavu od 3 sata bez nekih halova ali bude vrlo ugodno, dok na 1 gr ja sam out of order po 1-2, dok me ne pusti glavni dio ljepljenja, halova, jacine koja te pojede i nosi sa sobom..a vidis da dam 0,5 gr nekom ne bi niti osjetio...kazem zavisi :)

treba imat kesu sa sobom pa experimentirat sa dozama hehehe

evo imam primjer koji dokazuje razliku: dragoj osobi sam dala 1.2 gr F+, sve skupa je trip trajao oko 5 sati sa sredisnjim djelom ljepljenja i tripanja, halovi , sjene, igra, vizualizacije u ocima, milina... kasnije je ista ta osoba pojela 1.5 gr Thai i kaze nije imala halove niti nista slicno osim sveprisutnog osjecaja ugode, ljepljenja i sl ali bez halova vec samo interesantna igra sjena i sl pizdarije...kao boje itd... dakle sada se zna 2 gr Thai za drugi put :)))