View Single Post
Old 01-17-2008, 18:10   #24
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

... a ako potražiš po netu, vidićeš da ima i spora na prodaju naravno, itd, itd. ...

@ artuv
prva liga ti izgledaju gljivice, ima im masu pa me podsitilo na jedan flush ;) .. braoo! i metoda ti je jednostavna i odlična. ja s kuruzom jednom jesam imala sreće (drugi put nisam), i to super - ka da brže nešto mic naraste pari mi se, a drugi put sam tegle baš bila super spremila pazeć na kukuruz (znaš i ti da ljudi često 'simmer'/krčkaju kukuruz 50tak min prije nego što ga pod pritiskom skuhaju (a prije toga ga svejedno moče cilu noć) da se voda bolje rasporedi unutar zrna, ka) no vidim da kod tebe radi i bez toga pa sam se iznenadila ugodno! i isti kukuruz mi je bija i meni hehe :) .. ovii - e da - pripremila, i još sam bila dodala mrvu vermikulita u kukuruz ak bude viške vode da popije i super ... e alse onda dogodilo da su ostale dugo vani, preko misec dana, necijepljene, pa se posli dogodila kontaminacija, zbog vate koja se u međucajtu šporkala vani stojeć - tako ljudi, znajte - pazite di ostavljate skuhane tegle dok čekaju cijepljenje, i koliko dugo!!!