Tema: tarot
View Single Post
Old 01-16-2008, 21:18   #34
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by delboy View Post
Ali izbjegao bi taj tarot,crne,bijele i neznam kakve magije.Dalje od toga...To su stvari kojih bi se covijek trebao ostaviti,neznam bar moje misljenje.

To su ako mene pitas stvari s kojim se nebi igrao,
A zašto prijatelju? Znači, bez problema češ zapalit travu i napravit "pomak u svijesti" a Tarot te plaši?
Kad kažeš da su Iluminati, ili kako ih se sve ne naziva, loši dečki, misliš da je Papa OK momak. Papa je "reptilčina" da skoro nema veče. To je stara stvar. Kako kaže Icke, Merovinzi su, jeli, reptilčine. Merovinzi su bili kraljevska, vladarska loza. Ali bez obreda krunjenja, su bili skoro pa ništa. A ko je bija ovlašten da im dodjeli tu funkciju? Pa oni koji su to svoje pravo vukli još iz Sumera i ko zna otkad prije. Bez Crkvenog priznanja, nma kraljevanja. Zato se danas svi ovi "reptilomani" furaju na to da budu OK s papon.

Na kraju krajeva, krčanstvo kao religija je idealna za mas-kontrolu. Viš npr.
Proglasiš krčanske osnove za neprikosnovene (nema veze šta su ukradeni iz drugih religija). A objašnjenje je jednostavno: ovaj svit je dolina suza i treba patit. Kao dobar vjernik treba sve istrpit i izgurat, "hraranit" i jedne i druge i onda, kad rikneš, ako si bija dobar ideš u raj. Ako ne - pakal.
Znači: "ljudi, budite dobri i poslušni koloko god ovde na ovon svitu bilo loše, TO TAKO MORA BIT (ma nu molin te) i za tako dobar i poslušan život, nagrada je život vječni.

Koja duhovna trgovina, ko da su križanci između Saduceja i Farizeja; sve je njihovo i Duhovno i Materjalno.

Definitivno pogledaj Zeitgeist. Inicijacijske tajne su počele curit....znači da je vrime nastupilo.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP; 01-16-2008 at 21:20.
EXARP is offline   Reply With Quote