View Single Post
Old 01-16-2008, 00:50   #16
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Nisam "čačkao" oko toga, al' sam imao iskustva sa jednom biljkom.... tj. pojebo sam joj fotoperiod (a gotova, ono kont'o je skinuti za dva-tri dana) ....
Kad jedno jutro, upali se lampa, pogledam .... kad iz velikog (nije rezana bila, znači jedan samo glavni vrh) vrha, počeli manji listovi, i počela rasti (nisam nesto puno gnojio) ... i tad pustio jos malo i vidim fino isto krenuo ponovo da se sužava vrh i da raste i razvija se ponovo.... tad sam je skinuo... aaa foto period joj je TV sjebo, jer TV kod mene čitavu noć radi... na početku nisam mogao vjerovati,... jer lampa preko dana je radila, a naveče su naravno "spavale" al ulazilo je malo svjetlosti od tv-a sa jedne strane i ona posto je najbliža bila, počela se vraćati u vegetaciju, dok ostale nisu... jer su dalje od TV-a bile... tad sam ih ostavio u mraku 2 dana (totalni) i poskidao...
Ja lično ne bih se zahebavao i vraćao ih... ko što Stoner kaže, ne isplati se.... dugo to sve previše traje, a i svakako kad te skinem, druge su čekale na red... Po meni to je najbolja varijanta

DODATAK: Ako naletim negdje na sliku, poslacu je.... jer baš je šega ispala na kraju, (mislim oblik)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote