@brainchip - kooish od cure sam slao a ona ima neki sjeban komp pa nisam mogo izvest ono s thumbnailovima, nemoze pejstat na njenom kompu. a sto se tice pisanja, ja ti i inace pisem ovako neuredno i nepovezano
gloss
Quote:
Par zamjerki... nadam se da ćeš zatvoriti onu rupu gdje ti ulaze kablovi (pokraj filtera),
mogao si slobodno približiti ventilator koji ti hladi žarulju 3cm od nje,
probaj još napuniti filtere jer ima dosta rupa kroz koje će ti ulaziti svjetlo u boks.
|
1. naravno da cu to zatvoriti i to s onom pjenom za izolaciju koja se sama napushe
2. ventilator je tamo stavljen jer tu ide josh staklo zbog kojeg ga ne mogu stavit blize
3. imam josh neku kombinaciju za filtere, tu moram josh malo doradit, a sta se tice svetla, tesko da ce ista ulazit tamo di ce biti buksan, ako i bude, budemo rijesili, ne
M_wEeDmAn_88
Quote:
evo . . primijetio sam na jednoj slici da imas pasivni ulaz-izlaz i di svijetlo izlazi van . moguće da je to bilo dok si jos radio na boxu ali čisto sumnjam jer lampa gori :p
isto tako kroz tvoje filtere . ideja nije losa, ali s vanjske strane bi bilo bolje to lijepo "začepiti" . to ti govorim iz jednog razloga a to je da kad bis poceo da cvjetas svoje biljke nebis poremetio 12 sati mraka koje moraju imati . i to ti je jedan od razloga zasto biljka moze postati hermi , dakle musko-zenksa a to definitivno ne zelis . ne znam u kojoj okolini ce biti box ali pazi na to jer ako svijetlo moze izac moze i uc , a to niti ne zelis .
|
1. kao sta rekoh, taj otvor se zatvori s pjenom
2. di je filter je straznja strana boksa, a tamo di cu ga uglavit se vidi samo prednja strana jer je sa svih ostalih strana okruzen daskama pa kad treba ga samo izvucem
petar pan
Quote:
|
nego, koliko ti je ta lampa udaljena od vrha? po meni je to preblizu šperploče, lako zapaljivo.
|
mislim da sam napisao u postu. lampa je spojena na reflektor koji je direktno zavidan na sperplocu. sta se tice zapaljivosti i mene to plasi. to mi je najveca paranoja. ali za sad sve sljaka kako treba.
to je to, nove fotke uskoro