Kupio sam danas te od enciana,proguto 3(to je 1800 mg ekstrakta sa 22% kofeina a to bas i nije malo) i još sam zalio šalicom ajs kafea(teta je rekla ne mješat s kofeinom,sigurno zato jer je tak bolje

,ma šalim se,ne treba vam kava,ja et iz protesta farmaceutskoj industriji popio).
Cini mi se da lakše pamtim i da mi je lakše ucit,imam vise volje za ucit(ako je i placebo da mi je ovolko ucit jednom tjedno super :-).Od recimo 2 šalice kave ja ne dobijem ni suptilan efekt,red bull me kao naživcira i još se manje mogu skoncentrirat...ovo je puno bolje.
Utjecaj na tjelo je primjetan.....definitivno bi npr. mogo duze trcat,malo sam se razgibo i nekako mi to godi.
U pocetku sam se živciro jer sam stalno ocekivao efekt "pravih" stimulansa no cak sam se onako malo(malo) ubrzo ko kad krece radit neki stimulans.
Sve u svemu ne ocekujte neke primjetne psihološke efekte ali koliko mi se cini Guarana je jako dobra i korisna biljka ko što piše kod povecanih psihickih(ucenje) i fizickih(bilo što osim hodanja) napora.Svejedno ko s
Ako budem pokusavo sa vecim dozama ili u nekim kobinacijama javim...
elephant0r svakako ima pravo da nisu za cestu upotrebu jer mi se cini da bi dosta ljudi pocinjalo dan sa Guaranom ko neki s kavom a cesta upotreba ne može biti zdrava.