Tema: Policija
View Single Post
Old 01-11-2008, 21:39   #125
3ananasa2

3ananasa2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa View Post
Tako, dajte drotovima ideje.... !!!! A i lično sumnjam da bi se izvukao, jer kad lupne ti na haubu, prozor pendrekom, ne znam koliko da ti je pojačan CD, ima da čuješ sigurno!!!! :)
nemam ja njima šta davat ideje , kao da oni neznaju da se puši po autima na lenijama!
ja sam samo predložio kak da se probaš izvuć...
jadno je što ti mene kao napadaš da dajem ideje!
pa normalno da čuješ kad ti lupne , pa nećeš reć čuo sam al nisam htio otvorit(možeš i to reć ak očeš i nemaš ništ kod sebe) jebe ti se , nađeš neki razlog , pa i oni znaju da si čuo al šta će ti nemože ti ništa ak nemaš ništ kod sebe, kod nas u Hrvatskoj je tako,mada i to varira od grada do grada. Meni i frendu je upalilo , pojeli smo što smo imali i oni su bili bespomoćni , jedino su auto pretresli skroz naskroz i to je bilo to morali su nas pustit jel nisu ništ našli niti imali razlog za uhićenje .
ja sam samo dao savjet da ako nemaju neki dokaz protiv tebe nemogu ti ništ , eventualno te mogu odvest u stanicu i drkat (možda i koji put ispeglat) al i zato ima lijeka , ak te oni nisu ozlijedili , sam se mazneš od zid odeš kod doktora , nazoveš novinare i još ih tužiš za maltretiranje...
kod nas ionako ima dosta slučaja suspendiranih policajaca a novinari gladni ko vukovi.
Eto tolko , pozdrav!
3ananasa2 is offline   Reply With Quote