Tema: Policija
View Single Post
Old 01-11-2008, 18:14   #123
Bong_Cadjavi

Bong_Cadjavi's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

[quote=3ananasa2;48711]pa mogo si to jednostavnije rješit a da ne opandrkneš, jednostavno odeš negdje s autom , i poneseš si za pljugu ili dvije , po mogućnosti još s nekim da nebudeš sam. i onda fino zaključaš se u auto i pojačaš cd player prilično glasno.
i

ma sve je to tako bilo i to da vidis steka dje smo isli al samo sto smo se parkirali ja i ovaj jaran tek ide neko auto upaljena duga svjetla mi nista ne vidimo tek kad su stali pored nas ja upika drotovi jos otvoren prozor u autu govori onaj drot drogerasi izlazite napolje ja crko od smjeha cuj drogerasi ko da sam na metu jebo usta a trave bilo za 2 rore i to ustekano u pepeljari i kad prekopavali auto nasli odma ee cuvaj se da ne padnes nikako pogotovo dok je zima ja sto sam bio u celiji isto ruski zatvor na onom jednom zidu sve se led pofato a pratili su oni nas i od prije jer ovaj jaran dilo prije i kad sam bio na saslusanju donese onaj genter slike mi u parku duvamo preko dana nas 4 ja se isfuro a to bilo jos ljetos a ja dekno sad u decembru 21. al to je kad si peh jos u stanici kad su me upisvali u neku knjizurinu ja bio na zadnjem listu govori ona drotkinja drotu nemojte vise nikog dovodit nemamo mjesta za upis eeeeeeeeee kontam koji sam ja baksuz