Tema: tarot
View Single Post
Old 01-11-2008, 13:10   #14
Weedran
d-_-b

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Za tarot vam nisu dobre bilokakve karte, trebaju vam one stare kabalske, pogledajte stvari od Michael Tsarion-a, on se kuži u to i zakon je lik.
Što se tiće horoskopa iz raznoraznih astro magazina i usputnih u novinama to debelo izbjegavajte. S time je ista stvar kao i s tarotom, astrologija je vrlo močna stvar ali to nije ono u vašim novinama, to su gluposti. Išao sam na faks za multimediju i tamo su me učili da je pisanje horoskopa vrlo unosan posao i da ga ljudi masovno čitaju, međutim njega pišu ljudi koji se kuže koliko-toliko u psihu čovjeka pa znaju napisati tako da se svatko može naći u onome što napišu, neovisno o zvijezdama, nema veze sa zvijezdama zapravo.

Quote:
Originally Posted by Marley View Post
Vjerujem i ja u Boga (nebitno koja vjera)
Da, šteta što ljudi to nemogu shvatiti, ako im kažeš da nevjeruješ u religiju (nebitno sad koju) oni misle da si ateist. Pa netrebaš biti pripadnik neke religije da bi vjerovao u boga.
Po ovim mainstream religijama ja dobivam dojam da oni vjeruju u boga tipa "svemoćni Zeus", mislim ok, svatko neka vjeruje što želi... Ono što ja vjerujem pod pojmom bog je dosta kompleksno a i rađe to ne zovem bogom nego... jednostavno nemogu imenovati to... evo ukratko ja bogom smatram kozmičku sveprisutnu neuvjetnu ljubav, smatram da je univerzum san boga, a dok sanjate vi ste istinski kreator, stoga mislim da smo mi svi i sve što se događa jedna vrsta sna boga... ...neznam, ne volim riječ bog

E sad, po pravilniku nebi smjeli diskutirati o religijama, ali vutra otvara spirtualne stvari u nama, pa nemožemo baš ignorirati to, to je paradoks. Jedino sam za to da se nesmiju vrijeđati religije, ali kao ravnopravna kritična bića jesam za to da svatko iznese svoje mišljenje o bilo čemu...
Weedran is offline   Reply With Quote