Tema: tarot
View Single Post
Old 01-11-2008, 06:14   #10
delboy

delboy's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 17
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by Dragon Bud View Post
samo dvije rijeci,smece tema
mozda je tebi ,ali sto isto tako govori da se neznas nadovezati i podkrijepiti sa nekim komentarom koji nije kritika da je tema smece...da je smece nebi opstala i bila bi obrisana!

Ja evo cu se nadovezati,uduvan sam od nekog ludog skanka,pa brijem filmove, na ovo sad i nemogu spavati.

Citao sam knjigu andjeli i demoni mozda sam to vec spomenuo na temi ''knjige koje morate procitati''.

i apsolutno sam odusevljen s njom.ako je prema toj knjigi istina iluminati su totalno kriticni likovi.
Protiv crkve su pa tako sam i ja protiv njih.
Vjerujem u Boga i nista drugo.(aj vanzemaljci ,duhovi and such takodjer)

Ali izbjegao bi taj tarot,crne,bijele i neznam kakve magije.Dalje od toga...To su stvari kojih bi se covijek trebao ostaviti,neznam bar moje misljenje.

To su ako mene pitas stvari s kojim se nebi igrao,

recimo evo primjera istina je da je moj stari sa ekipom prije mnogo godina visio i naletili na ulici na ciganku,kopa po smecu i ono zajebancija kao ono jel ima mozda karte da im gata.

I kuzi ciganku dodje do njih ,i ono nemam karte al ti mogu iz ruke citati...i tko ce...eto nagovorili starog...i krene pricati...
da neidem u detalje ciganka je pogodila tocno 15 godina unaprijed sto ce se dogoditi!
nevjerovatno ali istinito.ne od rijeci do rijeci da je rekla.nego samo najbitnije stvari i redoslijed kojim ce se dogadjati!
Nije da se dogodilo nesta negativno,nego je jezivo kako je to ustvari istinito pogodila.
Jos jednom kazem nebi i nezanima me buducnost,vjerujem da svako gradi svoju buducnost i zato je najodgovorniji kojim ce putem krenuti.
Ciganku bi jedino posjetio ako mi moze listice za kladionicu slagat.

Evo toliko od mene,nadam se da nije predugacak post.

Marilize Legajuana!
delboy is offline   Reply With Quote