View Single Post
Old 01-08-2008, 13:08   #138
3kokosa2

3kokosa2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by mr.skunk View Post
ja sam napisao da sam probao bukirati , jer me zanimala cijena i neki dan sam isto probao i ispalo je kao i tebi 88 ali tih dana kada sam pisao taj post uspio sam naci povratnu za 38 sa taksama znas ono sto oni imaju Promo ili tako nesta fakticki let dzaba ali platis samo takse,a ti si nasao kartu u Basic ponudi to je 9 ili 19 e cini mi se

i tih 80 e za osijek-koln povratnu nije nista sad gledaj da sto jeftinije prodjes sa vlakom i to ti je to s tim da u Kolnu na aerodromu nadji neki javni prevoz do Haumptbahnofa jer ce ti taksi uzeti 10-15 e ziher

znaci jos jedno 60 e za povratnu koln-dam ako ides obicnim vlakom koji vozi 4 h ali taj put je uzivancija pogotovo tada kad ti ides jer ce taman tulipani cvjetati uzivat ces

i ja sam negdje prije pisao da ces ispod 150 e tesko proci a cuj sta bi mi ima jahanja skoro 2000 km jebiga
ma da, razumijem - sve to lijepo izgleda u reklami

al pazi ovo.. jedan frend mi dao stranicu: http://www.viamichelin.com
izračuna ti koliko km imaš od svog grada/sela do centruma u amsterdamu i napiše ti put, tj. gdje sve trebaš skrenuti na autocesti itd. odlična stvar. čak i potrošnju goriva izračuna.

onda sam se malo zamislio i izračunao da se čak možda više isplati ići autom, al da nas ide bar 4. tako bi izašlo 100 eura po osobi za gorivo (uključujući povratak) i još kojih 20-ak eura za cestarinu i parking u amsterdamu (a moš se zaletit i do rotterdama). ak bude sve kak planiram odo ja autom do dama, boli me qratz. i još ako svi 4 imaju vozačku ispadne par sati vožnje po osobi (ukupno cca 15 sati do dama tj. cca 1500km - računao sam put đakovo(osijek)-amsterdam).
3kokosa2 is offline   Reply With Quote